Πριν προλάβει να ξεκινήσει το «Asia Express» ήρθε η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση.

Πριν προλάβει να ξεκινήσει το «Asia Express» ήρθε η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση! Ένα από τα εννιά ζευγάρια που είχαν μπει στο αεροπλάνο για να συμμετάσχει στο νέο τηλεπαιχνίδι του STAR πήρε την απόφαση να αποχωρήσει μόλις μια μέρα αφότου ξεκίνησε.

Ο λόγος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση. “Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πάρα πολύ δύσκολες, τα παιδιά δεν άντεξαν και αποχώρησαν. Έπρεπε να κοιμηθούν σε μια επαρχιακή πόλη, δεν υπήρχαν σπίτια, ήταν παράγκες, δεν είχαν μπάνιο ή τουαλέτα. Τα γνωρίζανε αλλά δεν είχαν φανταστεί ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Το βράδυ έπρεπε να πείσουν τους ντόπιους να τους φιλοξενήσουν”, ανέφεραν στην εκπομπή “Open Weekend” για το λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Επίσης, όπως είπαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θα έπαιρναν τετραψήφιο αριθμό για τη συμμετοχή τους στο «Asia Express» και μάλιστα η παραγωγή όταν έμαθε ότι ήθελαν να αποχωρήσουν αύξησε και άλλο το ποσό αλλά το ζευγάρι δεν το δέχθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα.

“Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου, ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο”, είχε πει η Ιλάειρα πριν το παιχνίδι. “Είναι ένας αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα είναι αυτό που είναι τελευταίο στην κούρσα. Όπως έχουμε δει και στο εξωτερικό που έχει παίξει το ριάλιτι, είσαι εντελώς μόνος σου. Πρέπει να ξυπνήσεις, να ξεκινήσεις, να τρέξεις. Η διαμονή είναι δύσκολη, γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες που υπάρχουν, θα πρέπει να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει. Αλλιώς στρωματσάδα”, είχε δηλώσει ο Μαυρίκιος πριν το παιχνίδι.
Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ