Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος τελικά για την Alpine

Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος τελικά για την Alpine καθώς μετά την γκάφα και το σήριαλ με τον Όσκαρ Πιάστρι, η ομάδα της Formula 1 διώχνει και τον έτερο οδηγό της, τον Ζου.

«Είμαι πλήρως απελευθερωμένος. Όλα κύλησαν καλά γιατί το συμβόλαιό μου ολοκληρωνόταν στο τέλος της περασμένης χρονιάς και έπρεπε να αξιολογήσουμε αν θα θέλαμε να συνεχίσουμε αλλά τότε, προέκυψε η ευκαιρία με την Alfa Romeo. Έτσι αποφάσισα να μη συνεχίσω με την Alpine γιατί δεν θα είχα θέση οδηγού για φέτος και του χρόνου.

Η Alfa Romeo και η Alpine είναι brand που ανταγωνίζονται το ένα το άλλο, όχι μόνο στη Formula 1 αλλά γενικά. Δεν ήταν λοιπόν εύκολο να τεθώ εκτός Alpine αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που όλα κύλησαν καλά γιατί αν έμενα εκεί έναν ακόμα χρόνο, θα είχα κολλήσει. Όπως συνέβη με τον Όσκαρ.

Ένιωσα πως υπήρχε μία ευκαιρία, την εκμεταλλεύτηκα και νιώθω πως ήταν μία πολύ καλή απόφαση», σχολίασε μιλώντας για την φυγή του στο Racer, ενώ τόνισε.

«Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα ακόμα. Είμαι χαρούμενος και έχω βολευτεί στην Alfa Romeo. Δεν ανησυχώ πολύ για το μέλλον μου.

Έχω περάσει το στάδιο όπου πρέπει να αποδείξω την αξία μου. Θέλω να έχω περισσότερη σταθερότητα και στην πορεία της σεζόν να βελτιωθώ βήμα-βήμα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το EURO εξελίσσεται σε… “γυναικείο κίνημα”!
EURO

Το EURO εξελίσσεται σε… “γυναικείο κίνημα”!