Ο Φίλιππος Κότσης και ο Ανδρέας Πολέμης, έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν στην παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη και τους στόχους της ομάδας.

Σπανούλης και Περιστέρι χτίζουν μια νέα ομάδα για την νέα σεζόν. Κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο, παίχτες αλλά και οι συνεργάτες του κόουτς.

Μετά τον Μίρο Μπίλαν,  τον Σακούρ Τζούστον, του Λεωνίδα Κασελάκη. πήραν σειρά οι συνεργάτες του Βασίλη Σπανούλη. Σάββας Καμπερίδης, Κώστας Χαραλαμπίδης και Ντούσαν Βούκσεβιτς. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Μίλιαν Νίκολιτς.

Ο Φίλιππος Κότσης και ο Ανδρέας Πολέμης, έδωσαν συνέντευξη και μίλησαν στην παρουσίαση του Βασίλη Σπανούλη και τους στόχους της ομάδας.

Φίλιππος Κότσης

«Για εμάς είναι μιας μέρα χαράς, μία νέα εποχή και παρουσιάζουμε τον νέο αρχιπροπονητή του Περιστερίου, Βασίλη Σπανούλη. Ο ίδιος έχει πετύχει τα πάντα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, αλλά ήθελα να τονίσω το τί μου έμεινε από τη πρώτη συνάντηση. Η πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και η απόλυτη αισιοδοξία ότι θα πετύχουνε τους στόχους μας. Περιμένουμε ο Βασίλης να εμφυσήσει στην ομάδα την νοοτροπία του απόλυτου νικητή που είχε και ως παίκτης. Στόχος μας είναι να παίξουμε μπάσκετ υψηλότεροι επιπέδου. Βασική πρόκληση για εμάς τους ίδιους να κατορθώσουμε να γίνουμε Ομάδα. Όχι με το ατομικό ταλέντο, αλλά επειδή παίζουμε σαν ένα σύνολο. Να χτίσουμε ή να βρούμε μία νέα ταυτότητα στο παρκέ. Να δουλεύουμε περισσότερο από τους και να χαίρεται ο κόσμος μας να βλέπει μπάσκετ. Επιτυχία θα είναι να γεμίσουμε το γήπεδο με κόσμο».

Ανδρέας Πολέμης

«Από το πρώτο ραντεβού στο σπίτι του, αυτό που φεύγοντας μας έκανε εντύπωση ήταν η αυτοπεποίθηση που είχε σαν άτομο ότι το νέο ξεκίνημα θα είναι και επιτυχημένο. Μας ώθησε στο να κάνουμε μία διαφορετική προσπάθεια και να τον φέρουμε κοντά μας. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει και θα καταφέρουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Το Περιστέρι είναι μία ιστορική ομάδα και θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Θα είμαστε δίπλα του, θα του συμπαρασταθούμε μέχρι όσο θέλει εκείνος να κάτσει μαζί μας. Να ευχαριστήσω και όλο το σταφ που απήλθε, γιατί προσέφεραν πολλά στο Περιστέρι.

Στην αρχική κουβέντα μετά από 4-5 λεπτά σκέφτηκα πως “εδώ είμαστε”. Ο Βασίλης έδειξε μεγάλη διάθεση, είχε την ομάδα στο μυαλό του και ξεκινήσαμε και βάλαμε σαν στόχο εκείνον γιατί έγιναν λάθη τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. Στο τέλος της σεζόν κάναμε αυτοκριτική, βάλαμε τις συνισταμένες στο πώς πρέπει να κινηθούμε και να φέρουμε κάτι φρέσκο, κάτι νέο. Ο Βασίλης είχε όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα. Όλοι ξέρουν ότι είναι εργασιομανής. Του δώσαμε, λοιπόν, τα στοιχεία που ήθελε στο ξεκίνημά του.

Οταν του είπα “Να σου δώσουμε τα στοιχεία να είσαι ένας καλός προπονητής” μου λέει “Ώπα, δεν θα είμαι καλός, θα είμαι ο καλύτερος!”».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ