Πως ανακοινώνεις έναν ποδοσφαιριστή, και μάλιστα “ετοιμάζονται” οι δημοσιογράφοι για το αεροδρόμιο, αλλά η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του παίχτη βγάζει ανακοίνωση ότι θα παραμείνει στην Ούφα που παίζει ως δανεικός. Ερασιτεχνικοί χειρισμοί σίγουρα, και κάποιος είναι υπεύθυνος για όλο αυτό το χάλι. Γιατί η ιστορία αυτή στραπατσάρει την εικόνα της ΑΕΚ, και μάλιστα […]

Πως ανακοινώνεις έναν ποδοσφαιριστή, και μάλιστα “ετοιμάζονται” οι δημοσιογράφοι για το αεροδρόμιο, αλλά η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του παίχτη βγάζει ανακοίνωση ότι θα παραμείνει στην Ούφα που παίζει ως δανεικός. Ερασιτεχνικοί χειρισμοί σίγουρα, και κάποιος είναι υπεύθυνος για όλο αυτό το χάλι. Γιατί η ιστορία αυτή στραπατσάρει την εικόνα της ΑΕΚ, και μάλιστα λίγο μετά την μεταγραφή Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό, αλλά και την ιστορία με τον Βράνιες.

Μόνο ο άπειρος Κονέ είναι υπεύθυνος;

Άπειρος σε θέματα μεταγραφικού σχεδιασμού, κατι που ήταν γνωστό στην διοίκηση. Αλλά ποιον έβαλαν να τον βοηθήσει στα πρώτα του βήματα στον βρόμικο χώρο των μάνατζερ, και των μεταγραφών, που χρειάζεται τεράστια εμπειρία και πολλες επαφές με το κύκλωμα.

Τα… παράλογα στην ΑΕΚ συνεχίζονται, με την Ένωση να πηγαίνει από κάζο σε κάζο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και μετά απ’ αυτά με Παπασταθόπουλο και Βράνιες, ήρθε και ένα τρίτο με πρωταγωνιστή τον Ντατσένκο που ήταν κλεισμένος, αλλά τελικά… χάνεται και αυτός.

Αν και η συμφωνία της «Ένωσης» με τη Ρούμπιν Καζάν για τον Ουκρανό δεξιό οπισθοφύλακα έμοιαζε δεδομένη και μάλιστα είχε γίνει γνωστό ότι σήμερα ο παίκτης θα ερχόταν στην Αθήνα, εντέλει θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στην Ούφα ως το τέλος της σεζόν.

Χιμένεθ: «Περιμένω τη θέση της διοίκησης για Λιβάια, ο Κονέ δουλεύει μια περίπτωση αμυντικού»

Χθες είδαμε τον Όλεγκ Ντατσένκο να αγωνίζεται σε φιλικό παιχνίδι για 90 λεπτά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, παρά το γεγονός πως όλοι μιλούσαν για κλεισμένη μεταγραφή και σήμερα, ενώ ο παίκτης αναμενόταν στην Αθήνα, ο γενικός διευθυντής της Ρούμπιν δήλωσε πως ο παίκτης θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα.

«Ο Νταντσένκο δεν θα πάει στην ΑΕΚ, θα παραμείνει δανεικός στην Ούφα», ήταν οι δηλώσεις του Ρούστεμ Σαϊμάνοφ σε ρωσική ιστοσελίδα, βάζοντας νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στο δεξιό άκρο της άμυνας του συλλόγου. Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, η Ένωση θα έχει 5-6 μέρες για να καλύψει το κενό στη θέση του δεξιού μπακ, όπου έχει απομείνει μόνο ο Μιχάλης Μπακάκης μετά την περιθωριοποίηση των Παουλίνιο και Βασιλαντωνόπουλου.

ΑΕΚ: Οι πρώτες κινήσεις του Κονέ - Έτσι... ανεβάζει τους παίκτες (photos) - Onsports.gr

Το ολέθριο διπλό λάθος της ΑΕΚ με Λιβάγια και Ολιβέιρα

Τον Ιανούαριο του 2020 η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να παραχωρήσει με σημαντικό κέρδος τους Λιβάγια και Ολιβέιρα και να προχωρήσει σε αποφάσεις για πιο ορθολογικό ρόστερ. Πήγε για τα περισσότερα και τώρα απειλείται να μην πάρει απολύτως τίποτα.

Ο Μάρκο Λιβάγια πήρε θέση για την απόφασή του 

Μέσω μηνύματος στα social media, ο Κροάτης επιθετικός ανέφερε πως το ζήτημα δεν ήταν οικονομικό, όμως χρειαζόταν νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

«Μετά από δύο μήνες βαθιάς σκέψης, πήρα μια απόφαση. Μια απόφαση που πιθανότατα θα δυσαρεστήσει κάποιον.

Αυτή είναι μόνο μια επιλογή ζωής, που πήρα με την οικογένειά μου και τον πράκτορά μου και είναι μόνο για τη ζωή μου.

Έχω φορέσει περήφανα τη φανέλα της ΑΕΚ για πολλά χρόνια.

Επέλεξα να τελειώσω το ταξίδι μου με την ΑΕΚ, που το έζησα με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος. Και με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος θα φορέσω αυτή τη φανέλα μέχρι την τελευταία στιγμή, τον τελευταίου αγώνα.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν είναι οικονομικοί λόγοι, αλλά για την ανάγκη για νέες προκλήσεις, κίνητρα και στόχους.

Ήθελα να το ανακοινώσω με καθαρό και διαφανή τρόπο, για τον μεγάλο σεβασμό που έχω προς το Club, την ομάδα και τους οπαδούς, που θα παραμείνουν πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marko Livaja (@livajamarko)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ