Ο Ματιέ Βαλμπουενα είναι γνωστό ότι περνάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό, και από την άλλη έχει μεγάλη τρέλα με την μπαλίτσα, και δεν του περνάει από το μυαλό ακόμα να σταματήσει από την ενεργό δράση. Το συμβόλαιο τους τελειώνει το καλοκαίρι του 2021 και όπως είναι γνωστό ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση.  Πέρσι να […]

Ο Ματιέ Βαλμπουενα είναι γνωστό ότι περνάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό, και από την άλλη έχει μεγάλη τρέλα με την μπαλίτσα, και δεν του περνάει από το μυαλό ακόμα να σταματήσει από την ενεργό δράση.

Το συμβόλαιο τους τελειώνει το καλοκαίρι του 2021 και όπως είναι γνωστό ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση. 

Πέρσι να θυμάστε και οι δύο πλευρές το έτρεχαν το θέμα και τελικά πολύ εύκολα τα βρήκαν και συνέχισε ο Γάλος. Με αυτόν τον απολογισμό τι άλλο θα μπορούσε να γίνει 42 ματς/9 γκολ/23 ασίστ! 

Αλλά η φετινή χρονιά είναι μια άλλη ιστορία. 

Έχει βγάλει ήδη δύο τραυματισμούς μετά την ξέφρενη περσινή πορεία του, και ο απολογισμός του (19 παιχνίδια/2 γκολ/5 ασίστ) δεν είναι αυτό που περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Αν τώρα το συνδυάσουμε και με την μεγάλη αγωνιστική άνοδο του Φορτούνη τότε έχουμε μια άλλη διαφορετική ιστορία. Βάλτε στην εξίσωση ότι εισπράττει πάνω από 1,2 εκ τον χρόνο.

Ο Μάρτινς όπως έχει δείξει δεν βλέπει βεντέτες και ονόματα, αλλά κοιτάζει προσφορά και μόνο. Και ο Ματιέ στα 37 γίνεται υπόθεση ρίσκου, ειδικά με τους τραυματισμούς. Από την άλλη και ο Γάλλος δεν είναι ο τύπος που θα συμβιβαστεί με τον πάγκο και να υπάρχει σαν λύση 2ης ανάγκης. Θέλει να παίζει και να είναι πρωταγωνιστής

Η ομάδα του Μαρινάκη έχει δείξει ότι ότι αναγνωρίζει τις αξίες (βλέπε Τοροσίδης). Και στην περίπτωση που ο Γάλλος θα κρεμάσει τα παπούτσια του ο Ολυμπιακός θα τον κρατήσει με κάποιο άλλο ρόλο. Σε διαφορετική περίπτωση που συνεχίσει ο Βαλμπουενα πρόταση πάνω από 600 άντε 700 χιλιάρικα δεν θα δει από το λιμάνι. 

Είναι μια δύσκολη ιστορία που με τα υπάρχοντα δεδομένα δύσκολο να δούμε και τρίτο χρόνο συνεργασίας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γάλλου. Επειδή είναι εγωιστής και  δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από το να είναι το πρώτο βιολί της ορχήστρας του Μαρτίνς.

Αλλά ΑΝ δεχτεί διαφορετικούς όρους σε χρόνο συμμετοχής και ετήσιας αμοιβής, να το έχετε σίγουρο ότι θα μείνει. Αλλιώς….

Σίγουρα θα έχουμε νέα  επεισόδια 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι