Είναι πασιφανές πως στην ΑΕΚ κινούνται μεθοδικά για την απόκτηση παικτών. Κονέ – Παπαδημητρίου έχουν σηκώσει μανίκια και δεν σταματούν να βρίσκουν παίκτες για…όλα τα γούστα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει και το προηγούμενο διάστημα μέσω του sports365.gr ο Έλληνας κόουτς θέλει σίγουρες λύσεις. Με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ένα πουλάκι μας σφύριξε πως έχουν βρει έναν παίκτη […]

Είναι πασιφανές πως στην ΑΕΚ κινούνται μεθοδικά για την απόκτηση παικτών.

Κονέ – Παπαδημητρίου έχουν σηκώσει μανίκια και δεν σταματούν να βρίσκουν παίκτες για…όλα τα γούστα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και το προηγούμενο διάστημα μέσω του sports365.gr ο Έλληνας κόουτς θέλει σίγουρες λύσεις. Με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ένα πουλάκι μας σφύριξε πως έχουν βρει έναν παίκτη από την Superleague, ο οποίος καλύπτει όλα τα γούστα για το κέντρο. Έχει ταχύτητα, μαρκάρει, πασάρει, φτιάχνει παιχνίδι, σκοράρει.

Το όνομα του Μπαντού Εντιαγέ.

Όχι πως αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ θα τον πάρει. Ίσα ίσα, αυτό θεωρείται κομματάκι δύσκολο. Καθώς οι σχέσεις με τον Άρη δεν είναι και οι καλύτερες. Εξάλλου ο παίκτης στους Θεσσαλνικείς δείχνει να περνάει ιδανικά.

Από την άλλη όμως η ΑΕΚ ξέρει τι ψάχνει και πλέον μπορεί να βρει κάτι παραπλήσιο. Στην αγορά υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όμοιες με εκείνη του Εντιαγέ.

Ο Γενάρης λοιπόν αναμένεται …καυτός!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ