Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης από τον Ρούμπεν Σεμέδο στην 17χρονη.  Νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση αλλάζουν τα δεδομένα. Με την υπόθεση να έρχεται τούμπα! Η δικηγόρος Μαριζάννα Κίκιρη μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Alpha Παντού»,  όπου αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς και στις αντιφάσεις που υπέπεσε στην καταγγελία της η […]

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης από τον Ρούμπεν Σεμέδο στην 17χρονη.  Νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση αλλάζουν τα δεδομένα. Με την υπόθεση να έρχεται τούμπα!

Η δικηγόρος Μαριζάννα Κίκιρη μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Alpha Παντού»,  όπου αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς και στις αντιφάσεις που υπέπεσε στην καταγγελία της η κοπέλα.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και η καταγγελία εμπεριέχει αντιφάσεις. Δεν υπάρχει κανένα, μα κανένα απολύτως στοιχείο που καταδεικνύει την ενοχή του. Αντιθέτως, αποδεικνύεται η αθωότητά του. Η ιατροδικαστική εξέταση δεν δείχνει ίχνος κακοποίησης».

Υπενθυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και έλαβε προθεσμια για την Πέμπτη προκειμένου να απολογηθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ