Μπορεί το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό να είναι το πρωτάθλημα και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά οι μεταγραφές δεν σταματάνε ποτέ. Έτοιμοι για το μπαμ εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό. Όχι όμως σε κόστος, αλλά σε παίκτη που μπορεί να φέρει λεφτά στα ταμεία! Ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο χειρίζεται μία υπόθεση που αναμένεται […]

Μπορεί το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό να είναι το πρωτάθλημα και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά οι μεταγραφές δεν σταματάνε ποτέ.

Έτοιμοι για το μπαμ εκατομμυρίων στον Ολυμπιακό. Όχι όμως σε κόστος, αλλά σε παίκτη που μπορεί να φέρει λεφτά στα ταμεία!

Ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο χειρίζεται μία υπόθεση που αναμένεται να γίνει σύνθημα στο Καραϊσκάκης. Μιλάμε για ταλέντο μεγαλύτερο και του Αγκιμπού Καμαρά.

Το όνομα αυτου, Οσάμ Σαράουι.

 Μιλάμε για έναν 20χρονο… μηχανάκι. Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και δεκάρι στη Βαλερένγκα. Είναι κοντός, γρήγορος και ξέρει καντάρια μπάλα.

Όπως ανέφερε μάλιστα και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Αντωνίου σε πρόσφατη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα sportdog, μιλάμε για έναν παίκτη που παίζει 10άρι και αριστερό εξτρέμ αλλά είναι λίγο στο στυλάκι του Αγκιμπού: Παίζει με ελευθερία μεταξύ 10αριού και 8αριού, τον έχουν ελεύθερο.

Ήδη το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού έχει δώσει το πράσινο φως και είναι πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Για όσους δεν πείστηκαν από τα λόγια, ορίστε και μερικές …πράξεις!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ