Ώρα αποδεσμεύσεων προσπαθεί να φέρει στον Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης. Παρελθόν από το πρωτάθλημα της Superleague αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα ονόματα που δεν έπιασε ποτέ στους “κιτρινόμαυρους”. Μιλάμε φυσικά για τον Λίριν Ντουάρτε. Ένας κύκλος επαφών συνεχίζεται με την πλευρά του παίκτη ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του και να γλυτώσει ο Άρης […]

Ώρα αποδεσμεύσεων προσπαθεί να φέρει στον Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης. Παρελθόν από το πρωτάθλημα της Superleague αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα ονόματα που δεν έπιασε ποτέ στους “κιτρινόμαυρους”.

Μιλάμε φυσικά για τον Λίριν Ντουάρτε.

Ένας κύκλος επαφών συνεχίζεται με την πλευρά του παίκτη ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του και να γλυτώσει ο Άρης έστω ένα ποσό από τα χρήματα.

Η υπόθεσή του βρίσκεται σε καλό δρόμο και ότι ο παίκτης… μαζεύει βαλίτσες. Εφόσον δεν κολλήσει το ζήτημα σε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα οριστικές εξελίξεις που θα σημαίνουν ότι θα κλείσει ένα κοστοβόρο και καθόλου επικερδές κεφάλαιο -αγωνιστικά- για τον Άρη.

Θυμίζουμε πως ο Ντουάρτε ήρθε στον Άρη το καλοκαίρι του 2019, μετράει τρεις συμμετοχές και κόστισε έως τώρα πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ!

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ