Μιλάμε για τις περιπτώσεις των Τόμας Βάτσλικ και του εναλλακτικού Μπιζότ. Και να πολλοί λένε, μα ο Σα δεν έχει φύγει ακόμα, θα σας πούμε ότι έχει φύγει, εδώ και καιρό. Δεν χαλάει με τίποτα. Ξέρεις τι είναι να είναι να θες ένα ποδοσφαιριστή αλλά να σκαλώνει – πρόσκαιρα – και στο μεσοδιάστημα αυτό να […]

Μιλάμε για τις περιπτώσεις των Τόμας Βάτσλικ και του εναλλακτικού Μπιζότ. Και να πολλοί λένε, μα ο Σα δεν έχει φύγει ακόμα, θα σας πούμε ότι έχει φύγει, εδώ και καιρό. Δεν χαλάει με τίποτα.

Ξέρεις τι είναι να είναι να θες ένα ποδοσφαιριστή αλλά να σκαλώνει – πρόσκαιρα – και στο μεσοδιάστημα αυτό να έχεις κλείσει άλλο που είναι έτοιμος με τις βαλίτσες στον χέρι, αλλά χτυπάει το τηλέφωνο και σου λέει η βασική σου επιλογή ΕΡΧΟΜΑΙ. Τι μας θυμίζει;

Πως έχει η ιστορία.

To σήριαλ της απόκτησης τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ολλανδό κίπερ, Μάρκο Μπιζότ. Ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ώστε να υπογράψει με την νέα του ομάδα.

Από την πρώτη στιγμή ο παίκτης εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για τους “Πειραιώτες”. Να τονίσουμε πως ο παίκτης πήρε μέρος στην τελική φάση του Euro. Είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Όπως δήλωσε άλλωστε στα ΜΜΕ της πατρίδας του ανυπομονεί για το νέο ξεκίνημα με την ελληνική ομάδα.

Και εδώ μπλέκονται κάπως τα πράγματα. Καθώς ο Μπιζότ δεν ήταν από την αρχή η πρώτη επιλογή των “Ερυθρολεύκων”. Αυτός που άρεσε και σύμφωνα με έγκυρες πηγές του sports365.gr αρέσει…ακόμη είναι ο Τόμας Βάτσλικ!

Ο πορτιέρο της Εθνικής Τσεχίας θεωρείται ισάξιος, αν όχι καλύτερος, του Σα. Το “κόλλημα” με την συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η εμπλοκή της Νάπολι στο όλο ζήτημα. Οι “Περτενοπέι” είχαν εκδηλώσει και εκείνοι με την σειρά τους ενδιαφέρον και ο παίκτης δελεάστηκε από την πρόταση τους. 

Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως ο Βάτσλικ επανεξέτασε το ζήτημα και απέρριψε τον ιταλικό σύλλογο. Καθώς θα ήταν ως 2η λύση κάτω από τα δοκάρια. Ο παίκτης φαίνεται να ιντριγκάρεται από το πρότζεκτ του Ολυμπιακού, και όπως μαθαίνουμε είναι έτοιμος να ταξιδέψει Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το πρόβλημα με τον μάνατζερ του, που είχε προκύψει στις συνομιλίες με τον Ολυμπιακό αναμένεται πλέον να ξεπεραστεί και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο ένας λοιπόν θέλει και ο άλλος είναι με τις βαλίτσες στο χέρι και περιμένει την πτήση για Ελλάδα.

Εξελίξεις στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο άμεσα…

Ποιος θα μπει πρώτος στο αεροπλάνο;

Εμείς θα πούμε ότι ο Τσέχος τελικά θα ντυθεί στα κόκκινα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ