Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Αρη. Βέβαια τα πράγματα θα ήταν εφιαλτικά για τους Θεσσαλονικείς αν το ματς είχε διακοπεί οριστικά. Από τη στιγμή που συνεχίστηκε οι Θεσσαλονικείς θα δικαστούν για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που συνδέονται με βιαιοπραγίες και […]

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με τον Αρη.

Βέβαια τα πράγματα θα ήταν εφιαλτικά για τους Θεσσαλονικείς αν το ματς είχε διακοπεί οριστικά.

Από τη στιγμή που συνεχίστηκε οι Θεσσαλονικείς θα δικαστούν για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο που συνδέονται με βιαιοπραγίες και φθορές.

Επομένως κινδυνεύει με 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο από 50 έως 250 χιλιάδες ευρώ.

Από εκεί και πέρα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα αναφέρει τόσο στην έκθεση του παρατηρητή όσο και σε αυτή της αστυνομίας.

Ο ΠΑΟΚ το πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί με την ανωτέρα των ποινών αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα για επιπλέον κυρώσεις και επιβολή διοικητικών προστίμων.

Σημειώνεται ότι αν το παιχνίδι δεν συνεχιζόταν, είχαμε, δηλαδή, οριστική διακοπή. Τότε η τιμωρία με την οποία θα απειλούνταν ο ΠΑΟΚ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη, καθώς ο πειθαρχικός κώδικας προβλέπει κεκλεισμένων των θυρών από τέσσερις έως έξι αγωνιστικές, ακόμη και αφαίρεση ενός βαθμού!

Όλες οι συλλήψεις έγιναν μέσα στο γήπεδο, όπου οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά». Αφού πέταξαν δεκάδες αντικείμενα και φωτοβολίδες, εισέβαλαν στο τερέν με συνέπεια να διακοπεί ο αγώνας.

Είκοσι λεπτά μετά την διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας από τον Σκωτσέζο διαιτητή. Ρόμπερτ Μάντεν και το σκηνικό στο γήπεδο είναι σκηνικό μικρής καταστροφής. Καθίσματα από την Θύρα 4 και πέτρες από τις γωνίες των κερκίδων που αποκολλήθηκαν και πετάχθηκαν. Είναι αυτά που φαίνονται στον χλοοτάπητα κι ενώ οι δυο ομάδες. Οι διαιτητές και οι αξιωματούχοι της συνάντησης έχουν αποσυρθεί από τον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν αμέσως μετά την εισβολή των οπαδών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι