Έντονος προβληματισμός για την πικρή ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα. Νέα ήττα σε ντέρμπι και αρνητικό ρεκόρ. Καθώς, στα 17 τελευταία ντέρμπι που έδωσαν ,με τους “Big 4″, κέρδισαν μόλις μία φορά. Tον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της περασμένης περιόδου. Στο 1-6-10 ο απολογισμός της ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα, μετρώντας επίσης μόνο τέσσερις νίκες, […]

Έντονος προβληματισμός για την πικρή ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Νέα ήττα σε ντέρμπι και αρνητικό ρεκόρ. Καθώς, στα 17 τελευταία ντέρμπι που έδωσαν ,με τους “Big 4″, κέρδισαν μόλις μία φορά. Tον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της περασμένης περιόδου.

Στο 1-6-10 ο απολογισμός της ΑΕΚ σε αυτό το διάστημα, μετρώντας επίσης μόνο τέσσερις νίκες, οι τρεις επί του Παναθηναϊκού, στα 36 τελευταία εδώ και σχεδόν 3,5 χρόνια (4-13-19)!

Στα του ματς, και για να αναφερθούμε και στο πρόσωπο που συγκεντρώνει πάνω του τις μεγαλύτερες ευθύνες από τον κόσμο. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν κατάφερε να επιληθεί του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η απόφαση του Σέρβου να αφαιρέσει από την ομάδα του με αλλαγή τον Σιμάνσκι αντί του Λε Ταλέκ μάλλον κρίνεται ως ατυχής. Με τον Πολωνό να βλέπει ότι ο παρτενέρ του στο κέντρο κάνει τραγικό ματς και παραμένει στο γήπεδο.

Το ξέσπασμα του παίκτη μάλιστα, κατά την αλλαγή του, προκάλεσε ανησυχία και απορίες.  Έχει χάσει ο Μιλόγεβιτς από τοσο νωρίς τα αποδυτήρια;

Προχωρώντας, στα ατού της Ένωσης φέτος, ο  Τσούμπερ πέρασε σχεδόν απαρατήρητος για την AΕΚ. Το ίδιο συνέβαινε και στην απέναντι πλευρά, με τον Γκαρσία να κάνει ένα πολύ κακό παιχνίδι. Ο Γέφτιτς επίσης δεν βοήθησε και ο Αραούχο δεν τροφοδοτήθηκε από τους μπλοκαρισμένους μέσους της Ένωσης.

Το καλοκαίρι η ΑΕΚ έκανε ένα τρομακτικό λιμιτ απ, όσον αφορά τις μεταγραφές. Το ρόστερ γέμισε και ήρθαν παίκτες πρώτης γραμμής. Από το πάνω ράφι.

Πλέον η κατάσταση όμως είναι δύσκολη. Γιατί όλους αυτούς κάποιος πρέπει να τους διαχειριστεί. Και ο Μιλόγεβιτς στην Τούμπα έδειξε δυσκολία.

Κακή μέρα;

Άτυχος;

Ο χρόνος θα δείξει. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πάντως θα στηρίξει τον κόουτς. Παρά την δυσφορία του κόσμου από χθες το βράδυ. Εξάλλου, δεν φταίνε πάντα οι προπονητες για μια ήττα.

Ίσως πρέπει και οι παίκτες να λάβουν το μερίδιο ευθύνης τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ