Η κόντρα Παναθηναϊκού – Οικογενειας Βαρδινογιάννη συνεχίζεται. Όπως είναι γνωστό οι Βαρδινογιάννηδες έχουν αποστασιοποιηθεί εδώ και χρόνια από τα κοινά του Παναθηναϊκού. Με τις σχέσεις με την διοίκηση να είναι εδώ και δεκαετίες τεταμένη. Ο κόσμος βέβαια είναι διχασμένος. Άλλοι υποστηρίζουν πως η οικογένεια δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από τα κοινά. Και κινείται υπογείως. Άλλοι […]

Η κόντρα Παναθηναϊκού – Οικογενειας Βαρδινογιάννη συνεχίζεται.

Όπως είναι γνωστό οι Βαρδινογιάννηδες έχουν αποστασιοποιηθεί εδώ και χρόνια από τα κοινά του Παναθηναϊκού.

Με τις σχέσεις με την διοίκηση να είναι εδώ και δεκαετίες τεταμένη.

Ο κόσμος βέβαια είναι διχασμένος. Άλλοι υποστηρίζουν πως η οικογένεια δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από τα κοινά. Και κινείται υπογείως.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το “τριφύλλι”.

Νερό στον μύλο της ολης υπόθεσης έρχεται να δώσει η Νέα επικοινωνία μεταξύ ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Γιώργου Βαρδινογιάννη . Η οποία έλαβε χώρα τα τελευταία 24ωρα, με το αντικείμενο συζήτησης να μην είναι άλλο από το προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» θέλησαν να ρωτήσουν τον «Καπετάνιο» αν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις από τον Παναθηναϊκό Β’. Για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει Super League 2.

Παρόλα αυτά, ο 85χρονος πάλαι ποτέ μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ είπε «όχι» στον σύλλογο με ηχηρό τρόπο. Τονίζοντας μάλιστα ότι δεν επιθυμεί να έχει ουδεμία σχέση με την επαγγελματική ομάδα. Ακόμη, ισχυρίστηκε ότι εφόσον ο Παναθηναϊκός Β’ έχει στις τάξεις του ποδοσφαιριστές που έχουν υπογράψει επαγγελματικά συμβόλαια. Δεν είναι ευπρόσδεκτος στην Παιανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προπονητικό κέντρο πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους όλες οι ομάδες της «πράσινης» Ακαδημίας. Μέχρι την Κ19, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει περίπου 18.000 ευρώ/μήνα στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τη χρήση των εγκαταστάσεων.

Πλέον, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα χρειαστεί να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους. Για εναλλακτικές επιλογές.

Σε μία χρονιά όπου πάνε να φτιάξουν αρκετές παθογένειες του παρελθόντος. Ο Παναθηναϊκός κινείται αρκετά μεθοδικά σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Όμως αυτή η αναποδιά με το προπονητικό θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα.

Γιατί τώρα όλο αυτό; Είναι τυχαίο;

…Κραταει χρόνια αυτή η κολόνια .

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ