Δυνατά παίζει το όνομα του Μιχάλη Μπακάκη το “ασπρόμαυρο” ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες. Η αλήθεια είναι πως ο παίκτη ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τι γίνεται όμως με την ποιότητα που θα κληθεί να καλύψει τα κενά; Είναι η φόρμα του παίκτη αρκετή για ένα ακριβό ροστερ όπως αυτό του ΠΑΟΚ; Από […]

Δυνατά παίζει το όνομα του Μιχάλη Μπακάκη το “ασπρόμαυρο” ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες.

Η αλήθεια είναι πως ο παίκτη ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Τι γίνεται όμως με την ποιότητα που θα κληθεί να καλύψει τα κενά;

Είναι η φόρμα του παίκτη αρκετή για ένα ακριβό ροστερ όπως αυτό του ΠΑΟΚ; Από τον “δικέφαλο” για την ώρα προκύπτει πως ο παίκτης δεν είναι στα άμεσα ονόματα που στοχεύουν. Με την διοίκηση και τον Μπότο να θέλουν να πάνε σε σίγουρες λύσεις.

Το πρόβλημα που προκύπτει όμως με τον παίκτη είναι πως έχει αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Κάτι που αποτελεί “Red flag” για τους “ασπρόμαυρους”. Καθώς οι δύο σύλλογοι μετά και το πρωτάθλημα που κατέληξε στην Ένωση, δεν τα πάνε και τόσο καλά.

Μάλιστα, από το στενο περιβάλλον του Ιβάν κάποιοι λένε πως υπάρχει ρητή εντολή “Όχι παίκτες από ΑΕΚ!

Ο Μπακάκης πάντως παίζει δυνατά και για άλλες ομάδες. Για να δούμε που θα καταλήξει και αν εν τέλει η “κόντρα” στοιχίσει από τον ΠΑΟΚ έναν χρήσιμο παίκτη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ