Αυτό που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, είναι η αναδιάρθρωση του ρόστερ αφού ο Μπόλονι θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού. Αλλά τα αποδυτήρια εδώ και καιρό είναι στο κόκκινο, αλλά τελευταία μυρίζουν μπαρούτι. Και δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά μια πραγματικότητα που ο Αλαφούζος έχει επιλέξει να μην πάρει θέση. Οι ποδοσφαιριστές ήθελαν […]

Αυτό που κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, είναι η αναδιάρθρωση του ρόστερ αφού ο Μπόλονι θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού. Αλλά τα αποδυτήρια εδώ και καιρό είναι στο κόκκινο, αλλά τελευταία μυρίζουν μπαρούτι. Και δεν είναι λόγια του αέρα, αλλά μια πραγματικότητα που ο Αλαφούζος έχει επιλέξει να μην πάρει θέση.

Οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να μεταφέρουν στον ιδιοκτήτη της ομάδας το βαρύ κλίμα που υπάρχει στο Κορωπί και τα παράπονά τους για τον Λάζλο Μπόλονι και τους συνεργάτες του, όμως η συνάντηση δεν έγινε ποτέ. Ο Αλαφούζος έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να μιλήσει με τους παίκτες, αφού υπάρχουν άλλοι στον σύλλογο με αυτόν τον ρόλο και το αίτημά τους… έπεσε στο κενό.

Ο Βιγιαφάνες έβριζε που έπαιξε στο φτερό και ουχί 10άρι.Ο Μακέντα γιατί δεν του βγαίνει τίποτα. Ο Σένκεφελντ για την σκληρή κριτική από τον προπονητή του. Προπόνηση Δευτέρας. Ο Λάζλο Μπόλονι μαζεύει κόσμο και κοσμάκη. Επιδιώκει να λύσει εσωτερικά το ζήτημα.

Με grouptherapy. Ούτε συγγνώμες, ούτε τίποτα. Πόσο μάλλον απολογίες παικτών. Και φυσικά ούτε ίχνος από πρόστιμο. Τα υπόλοιπα είναι απλώς για λαϊκή κατανάλωση.

Το πρόβλημα γενικότερα στον Παναθηναϊκό είναι πάνω από το αγωνιστικό και αφορά το οργανωτικό κομμάτι, την κεφαλή που είναι ο Μπόλονι, τον Πιερ Ντρεοσί, που υποτίθεται ότι ανέλαβε για να βάλει σε τάξη τα πράγματα και όχι να λέει στους παίκτες να είναι προσεκτικοί με τον κορονοϊό, και φυσικά τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος με την ίδια λογική που προσέλαβε τον Ντάνι Πογιάτος, προσέλαβε και τον Μπόλονι. Καμία λογική δηλαδή.

Αν η πρόσληψη του Ρουμάνου τεχνικού έγινε με το φυσιολογικό του πράγματος, δηλαδή ότι είναι κανονικός προπονητής, άρα καλύτερος του Πογιάτος, άρα πιο ορθολογική επιλογή, έχει καλώς. Έτσι το αντιμετωπίσαμε. Αν, όμως, η πρόσληψη έγινε γιατί ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θεωρεί ότι τα αποδυτήρια είναι άνω-κάτω και χρειαζόταν ένας ‘μπαμπούλας’ για να τα βάλει σε τάξη, τότε έχει… κακώς. Γιατί αν είναι έτσι τα πράγματα, χρειάζονται μεγαλύτερες τομές.

Ο Μπόλονι το έχει πάει ‘μαστίγιο-καρότο’. Από τη μία ‘αδειάζει’ δημοσίως ποδοσφαιριστές του, από την άλλη δίνει άδειες και δεν σκέφτεται τα παρελκόμενα αυτών, αισίως βρίζει ρεπόρτερ και ταυτόχρονα θα λύσει τα κορδόνια ποδοσφαιριστή του. Μέρα, νύχτα, άσπρο, μαύρο, λιακάδα, συννεφιά. Κάπως έτσι είναι από τη μέρα που ανέλαβε ο Ρουμάνος και κάπως έτσι φαίνεται ότι θα κυλήσει η χρονιά μέχρι το τέλος της.

Το ότι οι δηλώσεις Μπόλονι έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη αξία από κάθε αγώνα του Παναθηναϊκού δείχνει ακριβώς το πρόβλημα. Και μία εσωστρέφεια που διατηρεί ο ίδιος ο 67χρονος προπονητής. Εκτός αν είναι μέρος ενός σχεδίου που εμείς οι πεζοί δεν έχουμε αντιληφθεί. Κι η αποδόμηση σχέδιο είναι, το έχει ‘φορέσει’ πολλές φορές η ιδιοκτησία τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι