Επανέλαβε λοιπόν την πρόθεση του να παραιτηθεί, με την απόφαση να είναι πλέον στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Δεν είναι καλό το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό τους από το Europa Conference League, από τη Λέφσκι Σόφιας.

Αντιπροσωπία οπαδών των «ασπρόμαυρων» συναντήθηκε με τον κόουτς Ραζβάν Λουτσέσκου και τους Ζοσέ Μπότο, Κυριάκο Κυριάκο και Ίνγκι Ίνγκασον.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν τι έγινε και η ομάδα οδηγήθηκε στον αποκλεισμό κι έγινε μια προσπάθεια να καταμεριστούν οι ευθύνες.

Στο περιθώριο της συνάντησής τους ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής εμφανίστηκε έντονα απογοητευμένος και, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να παραιτηθεί.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως εξήγησε, θέλει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί από την αποτυχία του ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην Ευρώπη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από βιντεοκλήση που υπήρξε μεταξύ Ιβάν Σαββίδη, Μπότο και Λουτσέσκου το σκηνικό κλιμακώθηκε. Με τον τεχνικό διευθυντή να παίρνει πάνω του την αποτυχία. Με τις ευθύνες, όπως δήλωσε ο ίδιος να βαραίνουν τον ίδιο και όχι τον Λουτσέσκου.

Επανέλαβε λοιπόν την πρόθεση του να παραιτηθεί, με την απόφαση να είναι πλέον στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Εδώ όμως υπάρχει ένα θέμα. Καθώς ο Ιβάν δεν φημίζεται για άνθρωπο που παίρνει βιαστικές αποφάσεις. Ακόμη και να ευ σταθούν όλα όσα κυκλοφορούν ως φήμες, ο ίδιος ο Ιβάν δεν θα δεχόταν εύκολα μια παραίτηση μετά από μόλις δύο μήνες παρουσίας.

Ο Μπότο άλλωστε έχει το βιογραφικό του, και δεν είναι χθεσινός στην πιάτσα. Άρα χρειάζεται χρόνο, για να κριθεί σωστά από τον μεγαλομέτοχο του δικεφάλου.

Μένει να δούμε τις εξελίξεις οι οποίες θα είναι άμεσες.

Το σίγουρο είναι ότι έρχεται μεταγραφική ενίσχυση, ώστε στο πρωτάθλημα η ομάδα του Λουτσέσκου να παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστική.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν