Δικαίωση για Αουγκούστο!

Ο Ντάγκλας Αουγκόστο βρίσκεται εδώ και καιρό στο ελληνικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ,όμως το πέρασμα του από την Κορίνθιανς ήταν εκείνο που άναψε φωτιές για τον Βραζιλιάνικο σύλλογο.

Βλέπετε, οι συμφωνίες είιναι για να τηρούνται. Και εδώ έγιναν ερασιτεχνικά λάθη. Οι Βραζιλιάνοι είχαν έρθει σε συμβόλαιο με μια μάρκα για δικαιώματα εκμετάλλευσης  του ποδοσφαιριστή.

Στα τέλη του 2020 οι Βραζιλιάνοι κλήθηκαν να καταβάλουν το ποσό των 1,3 εκ. σε 12 δόσεις στον παίκτη. Η μόνη δόση που μπήκε κανονικά όμως ήταν η 1η. Οι άλλες έγιναν…υπόσχεση.

Η λογική έλεγε πως ο Αουγκούστο θα τους πάει δικαστικά. Όπως και έγινε. Με το δικαστήριο σήμερα να δικαιώνει τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Και να έχει λαμβάνειν χρήματα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα:

“Η MFD Empreendimentos e Participações, εταιρεία που οδήγησε την Κορίνθιανς στο δικαστήριο, πέτυχε το κλείδωμα των λογαριασμών του συλλόγου για πληρωμή χρέους ύψους 1.221.311,82 R$ (231.712 ευρώ) σύμφωνα με απόφαση του δικαστή Luís Fernando Nardelli.

Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία κατέθεσε αγωγή στο Δικαστήριο του Σάο Πάολο για να εισπράξει 1.341.487,29 R$ για δικαιώματα της εικόνας του Ντόουγκλας Αουγκούστο που είχε υπό την άδειά της και δεν πληρώθηκε από την ομάδα.

Τον Μάιο είχε μπλοκάρει ξανά τους λογαριασμούς της Κορίνθιας μέσω της ίδιας διαδικασίας. Εκείνη την εποχή, βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν 433.814,40 R$ (83.726 ευρώ), αλλά τώρα υπάρχουν εκ νέου περιπέτειες για την ομάδα…».

Το γραφείο Τύπου της Κορίνθιανς ρωτήθηκε για το αν σύλλογος αναγνωρίζει το χρέος ή αν θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια κατά του αποκλεισμού, απαντώντας χαρακτηριστικά πως: «Η Sport Club Corinthians Paulista δεν σχολιάζει τις τρέχουσες ενέργειες και ως εκ τούτου δεν θα σχολιάσει τη δράση που αναφέρεται στο ρεπορτάζ…”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ