O Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών έχει βασίσει το αφήγημα του σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι η ομάδα που στηρίζει τα νεαρά Ελληνόπουλα. Ενώ τους δίνει και αρκετές ευκαιρίες. Κίνηση που κατά πολλούς θεωρείται ρίσκο. Και, όντως, η πορεία της ομάδας έχει αποδείξει πως οι ανησυχίες δεν ήταν τόσο αβάσιμες. Όμως τι γινεται όταν έρθει η ώρα […]

O Παναθηναϊκός των τελευταίων ετών έχει βασίσει το αφήγημα του σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι η ομάδα που στηρίζει τα νεαρά Ελληνόπουλα. Ενώ τους δίνει και αρκετές ευκαιρίες.

Κίνηση που κατά πολλούς θεωρείται ρίσκο. Και, όντως, η πορεία της ομάδας έχει αποδείξει πως οι ανησυχίες δεν ήταν τόσο αβάσιμες.

Όμως τι γινεται όταν έρθει η ώρα που θα θερίσει τους καρπούς της επένδυσης της η ομάδα;

Και εξηγούμαστε. Μπορεί αρκετά από τα δημιουργήματα των τμημάτων των ακαδημιών να έπιασαν. Μπορεί άλλα να εφυγαν στο εξωτερικό. Όμως κάποια από αυτά επέστρεψαν και διαπρέπουν.

Αίσθηση προκάλεσε στον Παναθηναϊκό η πρόσφατη επιστροφή του Γιώργου Βαγιαννίδη. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε για να κάνει το… μπαμ στην καριέρα του.

Ποιος σας είπε όμως πως σταματάει εκεί το τριφύλλι;

Οι …κακές γλώσσες αναφέρουν πως αναμένονται και άλλες “επιστροφές – καταστροφές”.

Ο λόγος για έναν ακόμη νεαρό και ταλαντούχο άσο που πήγε στο εξωτερικό με πολλές φιλοδοξίες αλλά ακόμη δείχνει έξω από τα νερά του.

Ο λόγος για τον Βασίλη Ζαγαρίτη, ο οποίος στην Ιταλία δεν έχει πιάσει ακόμη τα μέγιστα σε απόδοση. Και έχει λησμονήσει την Ελλάδα και το Κορωπι.

Ναι μεν, ο παίκτης θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ανάδειξης εκτός συνόρων. Ωστόσο στο Κορωπί σίγουρα παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Για να δούμε. Πόσο θα αντέξει μακριά από το “τριφύλλι” ο παίκτης;

https://www.youtube.com/watch?v=_GES21oAAbE

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ