Στην πιάτσα όπως λέγεται ο νεαρός μπακ δεν… ψήνεται να παραμείνει με 20.000 τον χρόνο που του προτάθηκε, και την κάνει τρέχοντας, αφού ουσιαστικά του έδειξε την πόρτα της εξόδου ο Παναθηναϊκός. Απ την άλλη ο Βιγιαφάνες είναι σε έξαλλη κατάσταση και γράφει τους πάντες κανονικά.  Κεφάλαιο Ζαγαρίτης Απόψε το βράδυ τελειώνει η προθεσμία που […]

Στην πιάτσα όπως λέγεται ο νεαρός μπακ δεν… ψήνεται να παραμείνει με 20.000 τον χρόνο που του προτάθηκε, και την κάνει τρέχοντας, αφού ουσιαστικά του έδειξε την πόρτα της εξόδου ο Παναθηναϊκός. Απ την άλλη ο Βιγιαφάνες είναι σε έξαλλη κατάσταση και γράφει τους πάντες κανονικά. 

Κεφάλαιο Ζαγαρίτης

Απόψε το βράδυ τελειώνει η προθεσμία που είχε ο Παναθηναϊκός ώστε να μπορεί να δεσμεύει τον Ζαγαρίτη για να μην μπορεί ο τελευταίος να διαπραγματευθεί ελεύθερα με όποια ομάδα θέλει το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η αλήθεια είναι, πως ο Παναθηναϊκός όχι απλά δείχνει να μην καίγεται για να κρατήσει τον νεαρό στην ομάδα, αλλά απεναντίας η πρόταση που του έκανε για ανανέωση του συμβολαίου του, ήταν σε γενικές γραμμές σαν του έλεγε ‘στο καλό αγόρι μου να πας να βρεις άλλη ομάδα”.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ έκανε καλές εμφανίσεις αλλά να του προτείνεις 20.000 ευρώ είναι σαν να του λες, άδειαζε μας την γωνιά.

ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ | Novasports

Από την άλλη δεκαπλάσια είναι η πρόταση που εχει στα χέρια του ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Τον Ζαγαρίτη πάντως, μην τον είδατε και μην τον απαντήσατε…

Κεφάλαιο Βιγιαφάνιες

Αυτή η ιστορία είναι εμφανέστατη εδώ και καιρό στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ότι και να συμβαίνει πάντως, το φαινόμενο να έχει το “θάρρος” ένας ποδοσφαιριστής να παίρνει τηλέφωνο απ’ ευθείας τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας και μάλιστα να του τα χώνει κιόλας γιατί δεν λύθηκε ένα προσωπικό του αίτημα, βέτο, καπρίτσιο ή πέστε το όπως θέλετε, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο και νορμάλ πράγμα σε ένα ποδοσφαιρικό οργανισμό κα δείχνει πως αν μη τι άλλο, σίγουρα κάτι έχουν μπερδέψει εκεί στον Παναθηναϊκό σχετικά με τον ρόλο, τα δικαιώματα και της υποχρεώσεις του καθενός στο σύνολο του οργανισμού.

Μόνο που ο κύριος Ντρεοσί, σαν έμπειρος στον χώρο, πριν ξεκινήσει να πει οτιδήποτε περί πειθαρχίας στους παίκτες του, έπρεπε να ξεκινήσει από τα… βασικά.

Με πρώτο και καλύτερο, το ότι σε μια ποδοσφαιρική ομάδα υπάρχει ιεραρχία και δεν γίνεται ο κάθε ποδοσφαιριστής να παίρνει όποτε γουστάρει τηλέφωνο απ’ ευθείας τον πρόεδρό του και να του λέει ότι του κατέβει.

Γιατί αν ένας ποδοσφαιριστής έχει αποκτήσει τέτοια θάρητα και τέτοια “δικαιώματα” απέναντι στον πρόεδρο και μάλιστα χωρίς συνέπειες, μην περιμένει κάποιος να σεβαστεί μετά τον προπονητή ή οποιονδήποτε στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Λούκας Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Τα βρήκε με τους "πράσινους" - Η στάση της  Μονάρκας | Ειδησεις | Pagenews.gr

Και στον Παναθηναϊκό το είδαμε και αυτό.

Και συγκεκριμένα τον Βιγιαφάνες να παίρνει τηλέφωνο τον Γιάννη Αλαφούζο και να του λέει τα… παράπονά του.

Και το πιο φοβερό δεν είναι ότι τον πήρε, αλλά ότι του τα… έχωσε κιόλας και μάλιστα σε πολύ έντονο ύφος όπως λένε κάποιοι που ξέρουν στην ΠΑΕ και στο περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου.

Και για να το πιάσουμε από την αρχή το πράγμα.

Το ότι ο Βιγιαφάνες είναι εδώ και καιρό μέσα στα νεύρα και στην μανούρα, είναι εμφανέστατο και από την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο στην διάρκεια των αγώνων.

Κάποιοι που ξέρουν από κοντά τον Αργεντινό, αλλά και μια σειρά άνθρωποι μέσα στην ΠΑΕ, λένε πως ο λόγος για αυτά τα νεύρα είναι ο εξής.

Ο Βιγιαφάνες εδώ και καιρό, έχει ζητήσει από την ΠΑΕ να ενεργήσει τα δέοντα ώστε να καταφέρει να φέρει από την Αργεντινή στην Αθήνα ένα ιδιαίτερα προσφιλές πρόσωπο στον Αργεντινό μέσο του τριφυλλιού.

Οι μπερδεμένες καταστάσεις και οι δυσκολίες λόγω του κορονοϊού και της απαγόρευσης ή των δυσκολιών στην εξασφάλιση άδειας μετακινήσεων παγκοσμίως, έχει καθυστερήσει τις έντονες προσπάθειες που κάνουν όλο αυτό το διάστημα υπάλληλοι της ΠΑΕ που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο για την ικανοποίηση του καπρίτσιου του Βιγιαφάνες, για να επιτευχθεί αυτή η μετακίνηση.

Αυτό έχει κάνει έξαλλο τον Αργεντίνο που δεν κρύβει τα νεύρα και την απογοήτευσή του από το γεγονός.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι