Μεταξύ των Λούκας Σάσα και Γιοχάν Μπεναλουάν υπήρξε έντονο επεισόδιο στη διάρκεια της χθεσινής(16/10) προπόνησης. Και κατόπιν απόφαση τόσο του Άκη Μάντζιου όσο και της διοίκησης της ΠΑΕ, αυτομάτως τέθηκαν εκτός ομάδας για τον αγώνα (18/10) με τη Λαμία. Αυτό σημαίνει ότι οι Λούκας Σάσα και Γιοχάν Μπεναλουάν θα κληθούν σε απολογία για τη συμπεριφορά […]

Μεταξύ των Λούκας Σάσα και Γιοχάν Μπεναλουάν υπήρξε έντονο επεισόδιο στη διάρκεια της χθεσινής(16/10) προπόνησης. Και κατόπιν απόφαση τόσο του Άκη Μάντζιου όσο και της διοίκησης της ΠΑΕ, αυτομάτως τέθηκαν εκτός ομάδας για τον αγώνα (18/10) με τη Λαμία.

Αυτό σημαίνει ότι οι Λούκας Σάσα και Γιοχάν Μπεναλουάν θα κληθούν σε απολογία για τη συμπεριφορά τους. Και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα τους επιβληθεί πρόστιμο.

Μάλιστα η ΠΑΕ Άρης ήδη κοινοποίησε την απόφασή της να κοπούν οι δύο ποδοσφαιριστές από την αποστολή. Σημειώνοντας ότι «υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα».

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ενήμερος για την κατάσταση. Καθώς και ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος ήταν μπροστά και είδε όλα όσα συνέβησαν.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ