Πως μπορεί ο Ρούμπεν Σεμέδο να είναι ο ρυθμιστής των μεταγραφικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό; Μπορεί και παρα-μπορεί αγαπητοί φίλοι. Ο Πορτογαλός διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει προτάσεις από Πορτογαλία. Μιλάμε για Πόρτο και Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο αν θυμόσαστε είχε απορρίψει τα 12 εκ της Μπενφίκα, και ζητούσε ακατέβατα 15. Χτίζει άμυνα μπετόν Τώρα […]

Πως μπορεί ο Ρούμπεν Σεμέδο να είναι ο ρυθμιστής των μεταγραφικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό; Μπορεί και παρα-μπορεί αγαπητοί φίλοι.

Ο Πορτογαλός διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει προτάσεις από Πορτογαλία. Μιλάμε για Πόρτο και Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο αν θυμόσαστε είχε απορρίψει τα 12 εκ της Μπενφίκα, και ζητούσε ακατέβατα 15.

Χτίζει άμυνα μπετόν

Τώρα πλέον με βάση τον σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού που θέλουν άμυνα μπετόν ο Σεμέδο δεν είναι αδιαπραγμάτευτος για μεταγραφή, αφού οι ερυθρόλευκοι γλυκοκοιτάνε αλλού.

Τον Κώστα Μανωλά, και φυσικά την επιστροφή του Σιόβα, που είναι όμως πολύ εύκολη περίπτωση σε σχέση με τον Κώστα. Μόλις χτυπήσει το τηλέφωνο από την ΠΑΕ έχει επιστρέψει. Η ρήτρα ύψους 1.000.000 από την Ουέσκα δεν αποτελεί πρόβλημα.

Ρυθμιστής ο Σεμέδο

Ο Σεμέδο είναι λοιπόν το κλειδί για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Μόλις γίνει η πώληση του με ποσό περίπου στα 12 εκ τότε ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του αγαπημένου ποδοσφαιριστή του προέδρου του Ολυμπιακού.

Γιατί ο Μαρινάκης τις “καψούρες” του τις πληρώνει καλά. Και ο Κώστας Μανωλάς είναι μεγάλη ποδοσφαιρική καψούρα. Πέραν των πολύ καλών προσωπικών σχέσεων που έχουν.

Τρελό αλλά υπαρκτό σενάριο έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στα Αθλητικά δημοσιογραφικά δρόμενα που καθημερινά κερδίζει πολλούς πόντους και πλέον δεν είναι και τόσο τρελό. Ίσα ίσα. Ποιο είναι αυτό; Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. 

Απίθανο; Όχι! Δεν θα το λέγαμε. Ο Κώστας έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό! Αυτό θα επιδιώξει και ο ίδιος. Στην Εθνική είναι «ξένο» σώμα, μιας και δεν ξέρουμε σε αυτή τη χώρα να αναγνωρίζουμε το «καλό» και έχουμε μοναδικό τρόπο ώστε να το διώχνουμε.

«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, απ’ τον οποίο αναδείχθηκα. Συχνά μιλάω με τον πρόεδρο και μερικές φορές τον βοηθάω με κάποιες συμβουλές».

Η αλήθεια είναι ότι μόλις έσκασε η είδηση τον Ιανουάριο με την  μεταγραφική «Βόμβα» του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ότι έγινε παίκτης του Ολυμπιακού αναπτύχθηκε μία έντονη φημολογία ότι το καλοκαίρι ο επόμενος θα είναι (;;;) ο Μανωλάς. 

Σας το είχαμε δώσει από πριν τον Παπασταθόπουλο για την επιστροφή Μανωλά, αλλά οι περισσότεροι νόμιζαν ότι έχουμε όρεξη για πλάκα.

ΠΑΕ Ολυμπιακός : «Μανωλάς, ούτε με δέκα εκατομμύρια» ·

Ο Κώστας έχει συμβόλαιο έως το 2024 με την Νάπολι μιας και το 2019 υπέγραψε έναντι 36 εκ. ευρών για 5ετές συμβολαίου.

Με μια πολύ καλή πρόταση η Νάπολι φυσικά και θα το κοίταζε, είτε με μορφή δανεισμού, είτε με μεταγραφή. Και φυσικά και ο ίδιος ο ΄ποδοσφαιριστής.. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι μια οποιαδήποτε ομάδα για τον Μανωλά. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και έτσι θα την δει μόλις φτάσει η ώρα.

Αναμένεται πολύ σύντομα να ακουστεί ακόμα πιο έντομα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό…

Η πρόταση είναι έτοιμη και το κλίμα μεταξύ των ομάδων είναι καλό. Αρχικά μιλάμε για δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Επιστροφή Σιόβα στα παλιά λημέρια

Μια μεταγραφική εξέλιξη υπάρχει στον Ολυμπιακό με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας και είναι ένας παλιός γνώριμος που επιστρέφει στο λιμάνι του, Μιλάμε για τον Δημήτρη Σιόβα που μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από το πρωτάθλημα Ισπανίας σε Λεγκανές και λιγότερο στην Ουέσκα πιστεύει ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Πιο συγκεκριμένα από την πλευρά του Έλληνα ποδοσφαιριστή έγινε η πρώτη επαφή με τον Ολυμπιακό περί επιστροφής του, και στο λιμάνι δεν τους άφησε αδιάφορους. Προχώρησαν σε επαφές και ουσιαστικά υπάρχει πλήρης συμφωνία για την επιστροφή του Έλληνα άσου.

Απέσπασε 1-1 στο «Μεστάγια» η Ουέσκα με γκολ του Σιόβα

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις για την μεταγραφή του Σιόβα και την επιστροφή του άλλοτε αμυντικού των Πανιωνίου και Ολυμπιακού.

Μια ακόμα περίπτωση δημοσιογραφικής επιτυχίας του sports365.gr που σας το είχαμε δώσει όταν ακόμα η πιάτσα βρισκόταν στο 2ο όνειρο…

Το σίγουρο είναι ότι με Μανωλά και Σιόβα η άμυνα του Ολυμπιακού αλλάζει επίπεδο, και μπορεί να σταθεί στις υψηλές απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Ο Μαρινάκης θέλει όσο τίποτα μια Ευρωπαϊκή πορεία που θα μείνει στην ιστορία…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ