Ειλημμένες οι αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου στην ΑΕΚ. Μπορεί ο εμβληματικός αρχηγός να χαίρει της εκτίμησης του Δημητρη Μελισσανίδη. Και να έχει τονίσει ο ίδιος πολλάκις πως η ομάδα αρχίζει και τελειώνει από εκείνον. Όμως πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι! Μετά και τον αποκλεισμό από την Βελέζ το κλίμα […]

Ειλημμένες οι αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Πέτρου Μάνταλου στην ΑΕΚ.

Μπορεί ο εμβληματικός αρχηγός να χαίρει της εκτίμησης του Δημητρη Μελισσανίδη. Και να έχει τονίσει ο ίδιος πολλάκις πως η ομάδα αρχίζει και τελειώνει από εκείνον. Όμως πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι! Μετά και τον αποκλεισμό από την Βελέζ το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από τοξικό. Με κόσμο και παίκτες να βρίσκονται σε πλήρη αντιδιαστολή.

Το κέντρο των πυρών είναι ο ίδιος ο Πέτρος Μάνταλος. Με τον κόσμο να βγάζει όλη την αγανάκτηση στο πρόσωπο του παίκτη.

Χθες λοιπόν, Πέμπτη, υπήρξε νέα συνάντηση με τον παίκτη και του τονίστηκε πως το μέλλον του δεν μπορεί να είναι με τα “κιτρινόμαυρα”. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και προς συμπλήρωση των όσων σας αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα. Στον παίκτη έχει γίνει αναφορά να ψάξει μαζί με τον εκπρόσωπο του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτό δηλώνει για ακόμη μία φορά το καλό κλίμα μεταξύ διοίκησης και παίκτη. Και πως το “διαζύγιο” ιδανικά θα έπρεπε να είναι όσο πιο “βελούδινο” γίνεται.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ήδη μία επίσημη πρόταση από χώρα της ανατολής. Και μάλιστα όχι μία από αυτές που ήδη έχουν χτυπήσει την “πόρτα” της Ένωσης στο παρελθόν.

Υπάρχει δε, και ενδιαφέρον από μεγάλο τουρκικό σύλλογο. Του “Big 6“! To oποιο όμως φαντάζει περισσότερο διερευνητικό για την ώρα.

Όλα δείχνουν πως ο παίκτης “κουνάει” μαντήλι. Με την ΑΕΚ να αναζητά ήδη τον διάδοχο του και την επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένεται να τα δώσει όλα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Και έχει πάρει ήδη “σκούπα”.

Να δούμε ποιοι άλλοι θα …ακολουθήσουν τον Έλληνα διεθνή!

Θυμηθείτε τον τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ στην Ευρώπη:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ