Ένα τρελό σενάριο έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στα Αθλητικά δημοσιογραφικά δρόμενα. Ποιο είναι αυτό; Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Μία ιστορία, που μπορεί να είναι υπαρκτό σαν σενάριο… ακόμα και από αυτό το καλοκαίρι. Απίθανο; Όχι! Δεν θα το λέγαμε. Ο Κώστας έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό! Αυτό θα […]

Ένα τρελό σενάριο έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στα Αθλητικά δημοσιογραφικά δρόμενα. Ποιο είναι αυτό; Η επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Μία ιστορία, που μπορεί να είναι υπαρκτό σαν σενάριο… ακόμα και από αυτό το καλοκαίρι.

Απίθανο; Όχι! Δεν θα το λέγαμε. Ο Κώστας έχει δηλώσει ότι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό! Αυτό θα επιδιώξει και ο ίδιος. Στην Εθνική είναι «ξένο» σώμα, μιας και δεν ξέρουμε σε αυτή τη χώρα να αναγνωρίζουμε το «καλό» και έχουμε μοναδικό τρόπο ώστε να το διώχνουμε.

«Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, απ’ τον οποίο αναδείχθηκα. Συχνά μιλάω με τον πρόεδρο και μερικές φορές τον βοηθάω με κάποιες συμβουλές».

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να σηκώσει έναν παίκτη όπως ο Κώστας, αλλά πέρα από αυτό τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και η «Ένωση» δεν θέλουν να γίνει ξανά ο γάμος. Ο παίκτης άλλωστε είναι δηλωμένος για τα «ερυθρόλευκα» συναισθήματά του και δεν έχει κρύψει λεπτό ότι θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στο Λιμάνι. Αυτό πόσο εύκολο όμως είναι; Η αλήθεια είναι ότι μόλις έσκασε η είδηση και η μεταγραφική «Βόμβα» ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος γίνεται παίκτης του Ολυμπιακού αναπτύχθηκε μία έντονη φημολογία ότι το καλοκαίρι ο επόμενος θα είναι (;;;) ο Μανωλάς. Ακραίο; Μπορεί.

ΠΑΕ Ολυμπιακός : «Μανωλάς, ούτε με δέκα εκατομμύρια» ·

Πριν λίγες ημέρες είχαμε τις πληροφορίες ότι ο Τζενάρο Γκατούζο εγκαταλείπει την Νάπολι. Αυτό θα σημαίνει και αλλαγή σε πρόσωπα. Ο Ιταλός προπονητής εμπιστεύεται τον Μανωλά (20 συμμετοχές ήδη την φετινή χρονιά…), αλλά με την έλευση νέου προπονητή δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβεί το ίδιο. Ακόμα μία πολύ σημαντική παράμετρο που κάνει την ιστορία πολύ δύσκολη αλλά όχι απίθανη και πιο κάτω θα σας το απαντήσουμε το συγκεκριμένο είναι, ότι ο Κώστας έχει συμβόλαιο έως το 2024 με την Νάπολι μιας και το 2019 υπέγραψε έναντι 36 εκ. ευρών για 5ετές συμβολαίου.

Με μια πολύ καλή πρόταση η Νάπολι φυσικά και θα το κοίταζε, είτε με μορφή δανεισμού, είτε με μεταγραφή. Κια φυσικά και ο ίδιος ο ΄ποδοσφαιριστής.. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι μια οποιαδήποτε ομάδα για τον Μανωλά. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και έτσι θα την δει μόλις φτάσει η ώρα.

Κρατήστε το όνομα στην άκρη του μυαλού σας, δεν είναι τυχαίο και αναμένεται πολύ σύντομα να ακουστεί ακόμα πιο έντομα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ