Ο Δουβίκας θα γίνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ λένε στον δικέφαλο, αλλά τι λέει η πιάτσα; Ο Αχιλλέας ελέγχει απόλυτα την μεταγραφή του Δουβίκα; Ποιος ο ρόλος του Αστέρα Τρίπολης, η πλευρά της ΑΕΚ, και το παρασκηνιακό αλλά ζεστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Σας μπερδέψαμε σωστά; Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της υπόθεσης Δουβίκα. Ο Βόλος τον πήρε […]

Ο Δουβίκας θα γίνει ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ λένε στον δικέφαλο, αλλά τι λέει η πιάτσα; Ο Αχιλλέας ελέγχει απόλυτα την μεταγραφή του Δουβίκα; Ποιος ο ρόλος του Αστέρα Τρίπολης, η πλευρά της ΑΕΚ, και το παρασκηνιακό αλλά ζεστό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Σας μπερδέψαμε σωστά; Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι της υπόθεσης Δουβίκα.

Ο Βόλος τον πήρε τσάμπα, αφήνοντας ένα 40% ποσοστό μεταπώλησης στην Τρίπολη!

Ο Δουβίκας είναι (μετά τον Τζόλη) the most wanted project στην Super League 1 και δεν εκπροσωπείται επίσημα από ατζέντη Ο 21χρονος επιθετικός έχει μιλήσει με ολάκερη την πιάτσα και πλέον έχει καταλήξει σε εκείνον που θα αλλάξει βέρες. Φέτος σε 26 ματς (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας) μετράει 11 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε μιλήσει για τον Δουβίκα: «Έχει επίσημες προτάσεις στα χέρια του ο Βόλος ή κρούσεις να το πω έτσι και από ομάδες του εξωτερικού και από δυο ομάδες στην Ελλάδα, η μια από αυτές είναι ο ΠΑΟΚ. Αν αυτό το παιδί, συνεχίσει να δουλεύει με τον ρυθμό που δουλεύει από την ημέρα που ήρθε στον Βόλο, να έχει το κεφάλι χαμηλά θεωρώ ότι αυτή την στιγμή ότι δεν υπάρχει άλλος Έλληνας σέντερ φορ σαν τον Δουβίκα. Κακώς δεν παίζει στην Εθνική. Σε έναν χρόνο η Ελλάδα θα είναι μικρή για αυτόν, αν συνεχίσει έτσι. Είναι ένα παιδί που ήρθε στον Βόλο και στην δεύτερη προπόνηση που τον είδα, του είπα χαρακτηριστικά «αν δεν παίξεις εσύ Εθνική ομάδα, θα είσαι πολύ μ@λ@κ@ς!». Το παιδί έχει το πακέτο ενός ολοκληρωμένου ποδοσφαιριστή. Τεχνική, ταχύτητα, δυναμική και ξέρει να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Τι άλλο θέλεις από έναν σέντερ φορ; Έχει βάλει ήδη αρκετά γκολ, έχει κάνει φοβερές ενέργειες και δεν έχει κανένα από πέναλτι, που θα μπορούσε να είχε παραπάνω αν εκτελούσε και τα πέναλτι. Τι κάνουν οι άλλες ομάδες δεν θέλω να αναφερθώ, που πάνε και παίρνουν κάτι… τυχοδιώκτες με 3 – 3,5 εκατομμύρια ευρώ και 500-600 χιλιάδες συμβόλαιο, τι να πω. Είναι άλλα τα συμφέροντα…

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός του Βόλου, είναι στην tranfer list του «Δικεφάλου», Ο 21χρονος στράικερ θεωρείται περισσότερο μια περίπτωση ποδοσφαιριστή προοπτικής. Ο Δουβίκας είχε κάνει αίσθηση παίζοντας στα 17 του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο φέτος με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος δείχνει πολλά καλά στοιχεία. Οι περισσότεροι μιλούν για μια τελειωμένη μεταγραφή. 

Αλλά τι έχει να πει ο Αστέρας Τρίπολης:

Ουσιαστικά οι Αρκάδες δεν έχουν το πάνω χέρι, αλλά έχουν μεγάλο συμφέρον γιατί διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 40%. Άρα περιμένουν ένα καλό πακέτο από την μεταγραφή του. Τι τους συμφέρει; Μα φυσικά να πουληθεί στην μεγαλύτερη τιμή. Τόσο απλά. 

a-sports.gr :: Εντυπωσίασε τον Ολυμπιακό ο Δουβίκας

Η περίπτωση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ γενικότερα έχει πάντα ανοικτά τα… ραντάρ της για Έλληνες ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και ένας από αυτούς τον οποίο προσέχουν οι κιτρινόμαυροι είναι ο Δουβίκας. Ο δικέφαλος παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και θα κάνει την δική του κίνηση.

Και εμφανίζεται ο Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός ξέρει από ταλέντο, και τον έχει στην λίστα του. Αλλά ανέβηκε πολλες θέσεις μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Φάληρο.  Ήταν από εκείνες που βγάζουν μάτι, και σε καθιερώνουν. Εντυπωσίασε ακόμη και τους παίκτες των πρωταθλητών.

Αν αποφασίσει να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, θα βρει την άκρη, και ας είναι στην μέση ο Μπέος. Δεν είναι τυχαίο που ο Αχιλλέας ξεκαθαρίζει με κάθε τρόπο ότι ο παίχτης δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα. Για να ξέρετε τι παίζεται ο Τοροσίδης δουλεύει στην περίπτωση του. Άλλωστε ο Τόρο έχει και άλλες υποθέσεις που τρέχει. Ουσιαστικά έχει αρχίσει να δουλεύει ως τεχνικός διευθυντής.

Τι θα πει ο ποδοσφαιριστής;

Γιατί η επιθυμία του Δουβίκα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του. Στην πιάτσα είχε ακουστεί για προτίμηση στο κόκκινο χρώμα. Αλλά καμιά φορά η πιάτσα λέει τα δικά της.

Ο Βόλος αξιώνει ένα ποσό πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι