Τα αλλάζει όλα ο Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

Τα αλλάζει όλα ο Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων ήρθε, είδε και …απογοητεύτηκε από την εικόνα των παικτών της ομάδας και σκέφτεται ολικό λίφτινγκ.

Έχοντας μάλιστα παίκτες που δεν παίζουν και δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αυτό συνεπάγεται και αλλαγή στα πρόσωπα. Και άμεσα!

Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος φαίνεται πως θα έπαιρνε την δεύτερη ευκαιρία του στην ομάδα, όμως τελικά δεν υπολογίζεται. Καθώς ο Κορμπεράν είναι…σκασμένος μαζί του. Μετά και τον νέο του τραυματισμό που τον καθιστά μη έτοιμο για τον επαναληπτικό με την Σλόβαν.

Αυτό μάλιστα φέρνει και άμεσα εξελίξεις για δεύτερο εξτρέμ που θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, μετά την απόκτηση και του Τέγιο, τον οποίο θεωρούμε πως είναι ήδη κλεισμένος. Στόχος των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να ξαναγίνουν οι πτέρυγες όπως παλιά.

Στο κομμάτι των αποχωρήσεων όμως δεν τελειώνει η λίστα με το όνομα του Ροντρίγκες. Καθώς Καμαρά, Φορτούνης και Πέπε δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Οι 2 πρώτοι έχουν εντείνει την προσπάθειας τους να βρουν ομάδα, ενώ ο Πέπε το έχει ήδη καταφέρει και το ρεπορτάζ κάνει λόγο για μετακόμιση του στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού, όπως έχετε ενημερωθεί και μέσω του sports365.gr

Μένει να δούμε τόσο το πότε θα έχουμε εξελίξεις για να δρομολογηθεί το νέο ρόστερ, καθώς και ποια ονόματα ακόμη θα αποχωρήσουν, ώστε να κάνουν χώρο για όσα έρχονται. Αρκετά εκ των οποίων, σύμφωνα με πηγές μας, έχουν ήδη βρεθεί και συμφωνήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα