Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχουν οι μάνατζερ. Ο Μάρκο Λιβάγια έδειξε αυτά που περίμενε ο Μελισσανίδης να δει, και ο διοικητικός ηγέτης έστειλε την προσφορά που περίμενε ο Κροάτης να δει. Μια ιστορία με χάπι εντ και οι υπογραφές είναι μια τυπική υπόθεση…. Η υπόθεση Λιβάγια άλλαξε τελείως για την […]

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να έχουν οι μάνατζερ. Ο Μάρκο Λιβάγια έδειξε αυτά που περίμενε ο Μελισσανίδης να δει, και ο διοικητικός ηγέτης έστειλε την προσφορά που περίμενε ο Κροάτης να δει. Μια ιστορία με χάπι εντ και οι υπογραφές είναι μια τυπική υπόθεση….

Η υπόθεση Λιβάγια άλλαξε τελείως για την ΑΕΚ,με τον ποδοσφαιριστή να έχει κάνει πέρα τους μάνατζερ και να έχει αναλάβει αυτός την υπόθεση με την ανανέωση του. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει και αυτό φαίνεται και στην συμπεριφορά του στα αποδυτήρια αλλά εντός αγωνιστικού χώρου. Μακριά από την βρωμιά των μάνατζερ ανάσανε. Η ανανέωση είναι πλέον καθαρά τυπική υπόθεση με την νέα βελτιωμένη πρόταση, που τον καλύπτει σε όλες τις απαιτήσεις του. Ο Μελισσανίδης έκανε το βήμα που έπρεπε όταν είδε αυτά που ήθελε και κράτησε στην ΑΕΚ τον καλό Λιβάγια.

Μάρκο Λιβάγια - Δημήτρης Μελισσανίδης: Χαμός με Λιβάγια,... - Sportdog.gr -  Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport

Ο Μελισσανίδης από την άλλη που δεν έχει κρύψει ότι τον γουστάρει στην ομάδα, έκανε το πρώτο βήμα με μια νέα βελτιωμένη πρόταση. Η ΑΕΚ του προσέφερε αύξηση αποδοχών και μπόνους, ώστε τα χρήματα να φτάσουν στο 1 εκατ. ευρώ, και η διαφορά έχει πλέον καλυφθεί. 

Η ΑΕΚ ζήτησε από τον Κροάτη να βάλει πλάτη αγωνιστικά και να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα, και αυτός από την πλευρά του το έκανε πράξη στους τελευταίους αγώνες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ζόρια. Όλοι ξέρουν τις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και με τον καλό Λιβάγια η ΑΕΚ έιναι μια άλλη ομάδα.

Αλλά και ο Κροάτης αισθάνεται σαν στο σπίτι με την ΑΕΚ , κάτι που το δείχνει και ο χρόνος που είναι στην Αθήνα. Από το καλοκαίρι του 2017 βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη. Για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ξέρετε κάποιον που αφήνει το σπίτι του χωρίς κάποιον πολύ σημαντικό λόγο. Εμείς όχι.

Ο Λιβάγια θα έχει ανανεώσει πριν τα Χριστούγεννα, για όσον αφορά το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Γιατί ουσιαστικά ο Κροάτης θα μείνει στην ΑΕΚ.

Μένει στην ΑΕΚ ο Λιβάγια | ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ

Βρώμικα παιχνίδια μάνατζερ που παίχτηκαν εις βάρος της ΑΕΚ!

Πίσω από αυτήν την ιστορία, υπάρχει κάτι το οποίο είναι επιμελώς κρυμμένο και τοποθετούσε εμπόδια τα οποία κρατούσαν σε απόσταση την ΑΕΚ και τον Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Στη Φενέρ μόνο, προτάθηκε ο Λιβάγια από τέσσερις διαφορετικούς ατζέντηδες, Μεταφέρθηκε μάλιστα στην πλευρά Λιβάγια, πως αν μείνει ελεύθερος, ή κατόρθωνε να κοστίσει λιγότερο από ένα χαρτί, τότε το πριμ υπογραφής θα διπλασιαζόταν.

Όσο για Τραμπζονσπόρ; Φυσικά προτάθηκε και εκεί ο Λιβάια. Αλλά η«θύελλα» ήταν ακόμη χειρότερα οικονομικά. 

Τα περί Ελληνικού ενδιαφέροντος είναι παραμύθια με δράκους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν