Σας έχουμε καυτό παρασκήνιο αγαπητοί φίλοι, και αφορά έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές που θέλουν οι φίλοι της ΆΕΚ και φυσικά λέμε για τον Αραούχο. Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σήριαλ για την ΑΕΚ.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Παναγιώτης Κονέ τρέχει όλα τα ανοιχτά μέτωπα της Ένωσης. Αλλά του τρελιάρη Αραούχο το τρέχει αποκλειστικά ο Μελισσανίδης. […]

Σας έχουμε καυτό παρασκήνιο αγαπητοί φίλοι, και αφορά έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές που θέλουν οι φίλοι της ΆΕΚ και φυσικά λέμε για τον Αραούχο.

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σήριαλ για την ΑΕΚ.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Παναγιώτης Κονέ τρέχει όλα τα ανοιχτά μέτωπα της Ένωσης.

Αλλά του τρελιάρη Αραούχο το τρέχει αποκλειστικά ο Μελισσανίδης.

Μετά τη βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ στη Λας Πάλμας (1,5 εκατ. ευρώ), η πίεση που θ’ ασκηθεί και από τον ίδιο τον Σέρχιο Αραούχο θα βοηθήσει να τελειώσει οριστικά το θέμα. Της επιστροφής του. 

Ο ποδοσφαιριστής έχει δώσει τα χέρια με τον Μελισσανίδη για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Αν θυμάστε από 2,5 είχε ξεκινήσει ο περίεργος πρόεδρος της Λας Πάλμας Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ και ξεκίνησαν τα παζάρια.

Κατέβηκε στα 2 εκ ο Ραμίρεθ, και ο “τίγρης¨ συνέχισε στο 1,5. Κατεβαίνει στο 1,8 ο Ραμίρεθ αλλά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ που το έχει πάρει πατριωτικά το θέμα επιμένει στο 1,5.

Ο Κονέ το θεώρησε ευκαιρία και είπε οκ αλλά ο Μελισσανίδης ανένδοτος. Ούτε δραχμή παραπάνω από 1,5 χαρτί.

Οι πληροφορίες μιλάνε για ένα παζάρι περισσότερο εγωισμού και όχι ουσίας πλέον, μεταξύ των δύο πλευρών.  Αφού όλο το πανηγυράκι γίνεται για 300,000 ευρώπουλα, και τελικά κάπου εκεί στο 1,8 θα κλείσει η μεταγραφή.

Αλλά Μελισσανίδης είναι αυτός και έχει τις παραξενιές του, και με το χρήμα ο “Τίγρης” έχει μια ιδιαίτερη παραξενιά. Αν του μπει κάτι μετά άντε να του γυρίσεις το μυαλό.

Να χαλάσει δεν χαλάει, αλλά γιατί να μην έρθει από τώρα να τον έχει και ο Μιλόγεβιτς από την αρχή;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν