Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού δεν έφερε όσα περιμέναν στον Ολυμπιακό, και εξακολουθούν να υπάρχουν θέσεις που φωνάζουν για ενίσχυση. Και εκτός του αριστερού μπακ που είναι δρομολογημένες οι εξελίξεις, οι μεταγραφές θα είναι 3 έως 4 την περίοδο του Ιανουαρίου. Ας ξετυλίξουμε το μεταγραφικό πλάνο των πρωταθλητών. Ο Ολυμπιακός προχωράει σε μια δύσκολη χρονιά […]

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού δεν έφερε όσα περιμέναν στον Ολυμπιακό, και εξακολουθούν να υπάρχουν θέσεις που φωνάζουν για ενίσχυση. Και εκτός του αριστερού μπακ που είναι δρομολογημένες οι εξελίξεις, οι μεταγραφές θα είναι 3 έως 4 την περίοδο του Ιανουαρίου. Ας ξετυλίξουμε το μεταγραφικό πλάνο των πρωταθλητών.

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε μια δύσκολη χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ και την Σούπερ Λιγκ, αλλά οι τραυματισμοί, η ελλιπής προετοιμασία εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοιό, και η μηδενική ξεκούραση των ποδοσφαιριστών έχουν αρχίσει να βγάζουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Τον Ιανουάριο έχει παρθεί η απόφαση να γίνει ξεκαθάρισμα με τους ποδοσφαιριστές  που δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού, αλλά και σημαντική ενίσχυση σε τομείς που υπάρχουν ζητήματα.

Πρώτα το αριστερό μπακ, μετά επιθετικός και στόπερ και μετά το εξτρέμ

Η απόφαση για τον Βινάγκρε πάρθηκε και είναι οριστική. Ο ποδοσφαιριστής δείχνει ότι είναι ξένο σώμα στον Ολυμπιακό, και επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που έλεγαν ότι ήταν αντίθετος στον δανεισμό του, γιατί το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι υποβιβασμένο. Η παρουσία του και η ανύπαρκτη προσφορά του, οδήγησαν τον Ολυμπιακό να πάρει την απόφαση να διακόψει τον δανεισμό του τον Ιανουάριο και να αποκτήσει άμεσα τον αντικαταστάτη του. 

Ο Ματέους Ρέις είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δείχνει πολύ ζεστή και στον Ολυμπιακό, έχουν την εναλλακτική που είναι έτοιμη.  Μιλάμε για την περίπτωση του 21χρονου Νορβηγού Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν που είναι τελειωμένη αλλά…είπαμε μόνο σαν εναλλακτική αν στραβώσει του Ρέις.

Ο «ντεφορμέ» Μαρτίνς και τα επαναληπτικά… μαθήματα του Μαρινάκη | SDNA

Μια μεταγραφή σχεδόν έτοιμη πρόκειται να γίνει γνωστή με την έναρξη του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου.  Και λέμε σχεδόν, όχι για την μεταγραφή που είναι “κλεισμένη”, αλλά για το πότε θα έρθει. Ιανουάριο ή Ιούνιο. Με τις περισσότερες πιθανότητες να δείχνουν Ιανουάριο. Μια μεταγραφική εξέλιξη υπάρχει στον Ολυμπιακό με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας και είναι ένας παλιός γνώριμος που επιστρέφει στο λιμάνι του, Μιλάμε για τον Δημήτρη Σιόβα που μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από το πρωτάθλημα Ισπανίας σε Λεγκανές και λιγότερο στην Ουέσκα πιστεύει ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Ο Χασάν προβληματίζει σοβαρά, αφού υπάρχει κίνδυνος να μην συνεχίσει με τον Ολυμπιακό, εξαιτίας του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ψάχνουν τον αντικαταστάτη και θα μας κάνει εντύπωση να στραφεί στον παροπλισμένο Μήτρογλου ο Ολυμπιακός.  Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού που θα ενισχύσει σημαντικά την γραμμή κρούσης και θα είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα.

Ο Μπρούμα ήρθε για βασικός εξτρέμ αλλά είχε ελάχιστη συμμετοχή. Έχει αυτό το στοιχείο τη σημασία του, που σίγουρα ο Μαρτίνς περιμένει πολλα περισσότερα.  Στον Ολυμπιακό βέβαια θα αξιολογήσουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, όπως των Σουντανί και Κάιπερς.

Ο Ολυμπιακός σαφώς περιμένει περισσότερα από παίκτες όπως ο Πέπε ενώ ο Τιάγκο Σίλβα που υπάρχουν οι ικανότητες να δώσουν αυτά που περιμένουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Για πωλήσεις δύσκολο να δούμε, εκτός των πολύ καλών προσφορών που πολύ δύσκολα μια ομάδα μπορεί να αρνηθεί. Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοια προσφορά για κανένα ποδοσφαιριστή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик