Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης έχει εντυπωσιάσει με το έργο του κατά τη φετινή σεζόν και δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω! Οι τρεις μεγάλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου τον έχουν στα ραντάρ τους, όμως πού θα καταλήξει εν τέλει ο κόουτς των Ιωαννίνων. Φέτος έχει καταφέρει να ανεβάσει στο έπακρον τις μετοχές […]

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης έχει εντυπωσιάσει με το έργο του κατά τη φετινή σεζόν και δείχνει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω!

Οι τρεις μεγάλοι του Ελληνικού ποδοσφαίρου τον έχουν στα ραντάρ τους, όμως πού θα καταλήξει εν τέλει ο κόουτς των Ιωαννίνων.

Φέτος έχει καταφέρει να ανεβάσει στο έπακρον τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο». Ο ΠΑΣ Γιάννινα πηγαίνει απ’ το καλό στο… καλύτερο, με τις εμφανίσεις της ομάδας να αποδεικνύουν περίτρανα το έργο που έχει γίνει από τον προπονητή.

Ο Γιαννίκης έχει δουλέψει αρκετά, μεθοδικά και φαίνεται. Φυσικά, όσο περνά ο καιρός, τόσο και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να παραμείνει στον ΠΑΣ. Βέβαια, εκτός του ότι λήγει το συμβόλαιό του, ο ίδιος θα κοιτάξει να εξαργυρώσει τη φετινή σεζόν, όσο καλύτερα μπορεί.

Οι τρεις μεγάλοι (ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ) ψάχνουν προπονητή, καθώς το μέλλον Χιμένεθ, Μπόλονι και Γκαρσία είναι αρκετά αβέβαιο.

Βεβαίως, το στοίχημα στην όλη υπόθεση είναι και το πού ταιριάζει ο Έλληνας (μεγαλωμένος στη Γερμανία) προπονητής. Και η ομάδα που ταιριάζει περισσότερο μακράν, είναι ο Παναθηναϊκός. Ειδικά, αν τελικά ο Μπόλονι πει «αντίο», θα είναι εκ των φαβορί από την ελληνική αγορά για να αναλάβει τον «πράσινο» πάγκο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΣ Γιάννινα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ