Ο Καρυπίδης αφού είδε και αποείδε κατάλαβε το ποδοσφαιρικό έγκλημα με την μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στον Άρη. Πως ένας ποδοσφαιριστής που ΕΊΧΕ να παίξει ολόκληρο αγώνα από τις 24 Φεβρουαρίου του 2019 και σε αγωνιστική απραξία από τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην Μαρσέιγ θα μπορούσε να προσφέρει;  Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης Επειδή τα γραπτά μένουν […]

Ο Καρυπίδης αφού είδε και αποείδε κατάλαβε το ποδοσφαιρικό έγκλημα με την μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στον Άρη. Πως ένας ποδοσφαιριστής που ΕΊΧΕ να παίξει ολόκληρο αγώνα από τις 24 Φεβρουαρίου του 2019 και σε αγωνιστική απραξία από τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην Μαρσέιγ θα μπορούσε να προσφέρει; 

Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Επειδή τα γραπτά μένουν με δημοσίευμα πριν γίνει η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου σας είχα πει ότι θα ήταν ποδοσφαιρικό έγκλημα. Πολλοί είχαν αντιδράσει τότε, αλλά σήμερα οι ίδιοι κράζουν τον Έλληνα επιθετικό.

Ποδοσφαιρικό έγκλημα η μεταγραφή του

Ένας ποδοσφαιριστής, που έχει να αγωνιστεί από τον Μάρτιο γενικά και να βγάλει 90λεπτο από τον Φλεβάρη του 2019. Με 8 ματς σε 28 μέρες, και όμως ο Άρης πήρε το ρίσκο; Όταν έψαχνε μια έτοιμη λύση για να του λύση εδώ και τώρα το πρόβλημα.

Το βιογραφικό του πριν τον πάρει ο Άρης μιλούσε μόνο του

Ως δανεικός στην Αϊντχόφεν έπαιξε για μόλις 9-10 λεπτά ως αλλαγή κόντρα στη Χρόνινχεν. Την σεζόν 2019/2020, ο Μήτρογλου έκανε 18 συμμετοχές με 3 γκολ όμως η συνολική του παρουσία στο χορτάρι ήταν μόλις λίγο παραπάνω από 350 λεπτά… Όλες οι συμμετοχές ήταν από 5 ως 45 λεπτά. Δεν αγωνίστηκε ποτέ και στα 90 λεπτά ενός αγώνα. Η τελευταία φορά που έκανε κάτι τέτοιο ήταν στις 24 Φεβρουαρίου του 2019 με τη φανέλα της Γαλατάσαράι.  Όταν έπαιξε σε όλο το ματς απέναντι στην Ακίσασπορ και σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στη νίκη της ‘Τσιμ μπομ’ με 1-0.

Θυμάστε ποιον θα μπορούσε να πάρει και τον άφησε. Τον Χερόνιμο Μπαράλες του Αστέρα. Δεν ήταν ο καλύτερος αλλά ήταν πολύ πολύ πολύ φτηνότερος και τίμιος επιθετικός που ιδρώνει τα χρήματα που παίρνει.

Μηδενική προσφορά

Τα ποδοσφαιρικά του κατορθώματα με τον Άρη τα ξέρετε. Ποια ήταν η προσφορά του; ΜΗΔΕΝΙΚΗ.

Ξανά καλοκαίρι και η ίδια ιστορία. Ο Άρης έχει πρόβλημα στην επίθεση. Δηλαδή είχε και εξακολουθεί να έχει.

Υπάρχουν οι ποδοσφαιρικά αφελής της ομάδας του Άρη που λένε με πολύ σοβαρότητα ότι η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική.  Επειδή θα κάνει ολοκληρωμένη προετοιμασία (είστε σίγουροι;) και θα ξαναδούμε τον παλιό καλό Μήτρογλου.

Ευτυχώς υπάρχουν και οι άλλοι που λένε το αυτονόητο. Ότι έχουμε να κάνουμε με πρώην ποδοσφαιριστή και τέλος της ιστορίας. Ούτε στην Κίνα τον θέλουν, ούτε στις Αραβικές χώρες. Άρα που να πάει.

Το θετικό είναι ότι ο Μάντζιος αλλά ειδικά ο ιδιοκτήτης του Άρη το έχουν καταλάβει ότι κάθονται πάνω σε μια καυτή πατάτα.

Κατάλαβαν το λάθος πολύ αργά

Μεγάλο συμβόλαιο, με μηδέν προσφορά, και το ταμείο δεν σηκώνει τέτοια σπατάλη. Τόσα λεφτά για παίχτη που δεν προσφέρει, ούτε Μαρινάκης, ούτε Σαββίδης θα το δεχόντουσαν που αντέχει πολύ περισσότερο η τσέπη τους.

Έχουν βγει παγανιά οι μάνατζερ να βρουν πρόταση, αλλά τίποτα. Από την άλλη ο Κώστας Μήτρογλου απολαμβάνει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, και δεν έχει σκοπό να φύγει.

Φέρτε μου ομάδα που να με ικανοποιεί και φεύγω, είπε στον Άρη.

Καλύτερα να το ρίξουν στο Τζόκερ. Πιο καλές πιθανότητες έχουν.

Η ιστορία του επιθετικού θα συνεχίζει να απασχολεί την ομάδα του Μάντζιου και να το πληρώνει πολύ ακριβά.

Εκτός και εάν κάνει ακόμα μια υπέρβαση ο Καρυπίδης, που το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Θα εξαρτηθεί και από την Αστάνα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι