Δεν είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αμείβονται με περισσότερα χρήματα από αυτά που έχει λαμβάνειν ο Γάλλος κεντρικός χαφ Νταμιάν Λε Ταλέκ. Για την ακρίβεια είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού: ο Αραούχο, ο Τσούμπερ, ο Άμραμπατ και τέλος! Είναι ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος με συμβόλαιο μεγαλύτερο των 700.000 ευρώ ετησίως (χωρίς […]

Δεν είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που αμείβονται με περισσότερα χρήματα από αυτά που έχει λαμβάνειν ο Γάλλος κεντρικός χαφ Νταμιάν Λε Ταλέκ. Για την ακρίβεια είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού: ο Αραούχο, ο Τσούμπερ, ο Άμραμπατ και τέλος!

Είναι ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος με συμβόλαιο μεγαλύτερο των 700.000 ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους), χρήματα τα οποία απαγορεύεται να πάνε στον βρόντο με την απλότητα που διοχετεύεται ότι δεν κάνει ή ότι πρέπει να περιθωριοποιηθεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει τέτοια πρόθεση. Δεν τον συμπεριέλαβε μεν στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο, γεγονός το οποίο παραξένεψε τον Γάλλο που είχε μάθει να είναι μόνιμα βασικός επί Μιλόγεβιτς.

Τούτο όμως κάθε άλλο παρά συνεπάγεται ότι δεν έχει σχέδιο αξιοποίησής του. Είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία, πιθανότατα ακόμα και με τη μετατόπισή του στο κέντρο της άμυνας όποτε το κρίνει ο προπονητής με ταυτόχρονη αλλαγή διάταξης και χρησιμοποίησης τριών στόπερ.

Ο 31χρονος Γάλλος μέσος κατάφερε να διακριθεί στο δύσκολο γαλλικό πρωτάθλημα και να είναι βασικός με την Μονπελιέ για τρεις συνεχόμενες σεζόν, γεγονός το οποίο καταμαρτυρεί ότι πέρα από ποιότητα διέθετε και την απαιτούμενη ευφυΐα ώστε να αντεπεξέρχεται επαρκώς σε ένα πρωτάθλημα πιο γρήγορης ταχύτητας (και σκέψης) από το ελληνικό, ενώ εκείνος είναι αργός.

Σίγουρα στα 31 του κι επειδή είναι βαρύ σκαρί, έχει χάσει μέρος από τη σπιρτάδα που είχε τα προηγούμενα χρόνια για αυτό και δεν βρέθηκαν ομάδες της πρώτης κατηγορίας στη Γαλλία που να ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του στα χρήματα που εκείνος αναζητούσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ