Όλα τα λεφτά φέτος στον ΠΑΟΚ είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι επιλογές του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με περιορισμένο αριθμό επιλογών κάνει “παππάδες” και εντυπωσιάζει κάθε αγωνιστική περισσότερο. Παράλληλα βγάζει και λαγούς από το καπέλο. Και όλα αυτά καθαρά και μόνο επειδή δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στο σύνολο. Και με βάση το σύνολο […]

Όλα τα λεφτά φέτος στον ΠΑΟΚ είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι επιλογές του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ με περιορισμένο αριθμό επιλογών κάνει “παππάδες” και εντυπωσιάζει κάθε αγωνιστική περισσότερο.

Παράλληλα βγάζει και λαγούς από το καπέλο. Και όλα αυτά καθαρά και μόνο επειδή δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στο σύνολο. Και με βάση το σύνολο προχώρησε και δικαιώθηκε.

Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο Αουγκούστο!

Ο Ρουμάνος του έχει δώσει έναν ρόλο αντίστοιχο με εκείνον που είχε ο Καμαρά στον Ολυμπιακό.

Δηλαδή ένας αμυντικός χαφ που παίζει ως δεκάρι. Ένας παίκτης με δυνατό σουτ και έκρηξη. Που μπορεί να βοηθήσει στο πρέσσινγκ ψηλά. Ακριβώς όπως συνέβη εναντίον του ΟΦΗ.

Θυμίζουμε πως πέρσι ο Αουγκούστο δεν ήταν καλά στον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου όμως τον μπόλιασε στην ομάδα και στο πλάνο του. Και όχι μονο αυτό. Αλλά το ρόστερ ξεκινάει και τελειώνει πάνω του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ