Ο Μαρσέλ Κόλερ είναι ο νούμερο ένα στόχος της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας.

Η Εθνική Ελλάδας αναζητεί το νέο προπονητής της και φαίνεται πως ο «εκλεκτός» είναι ο Μαρσέλ Κόλερ. Ο άλλοτε προπονητής της Αυστρίας είναι το πρώτο φαβορί, για να καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης». Στη λίστα παραμένουν βέβαια και οι Πογιέτ και Ρούναϊτς.

Ύστερα από αρκετούς μήνες ψαξίματος η ΕΠΟ φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στο να κλείσει προπονητή για τον πάγκο της Εθνικός Ομάδας. Ο Τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης, σε συνεργασία με τον Τάκη Φύσσα φαίνεται πως κατέληξαν στον Μασέλ Κόλερ.

Ο Ελβετός προπονητής είναι θετικός στο να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ομάδας. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων και αναμένεται να επέλθει συμφωνία.

Σήμερα (31/01), υπήρξε συνάντηση του Κωνσταντινίδη και του Φύσσα με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου καθώς και με τον αντιπρόεδρο Αστέριο Αντωνίου. Οι δύο άνδρες ενημέρωσαν για τις εξελίξεις και στη συνέχεια αναμένεται να γίνει η εισήγηση στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Ο Κόλερ έχει ξεχωρίσει σε σχέση με άλλους προπονητές. Ο Ελβετός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Εθνική Αυστρίας (την οδήγησε στο Euro 2016). Ακόμη, έχει δουλέψει σε Μπόχουμ, Κολωνία, Γκρασχόπερς, Σεντ Γκάλεν και Βασιλεία, που ήταν και ο τελευταίος του σταθμός. Ο Κόλερ βρέθηκε στο στόχαστρο και της Εθνικής Πολωνίας, αλλά η ΕΠΟ φαίνεται πως κερδίζει τη «μάχη».

Ο Κώστας Κωνσταντινίδης πάντως τρέχει και εναλλακτικές περιπτώσεις. Στη λίστα είναι ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογιέτ, ενώ στα ραντάρ είναι και ο προπονητής της Πόγκον (Πολωνία), Κόστα Ρούναϊτς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ