Ένας γρήγορος εξτρέμ με έφεση στο γκολ που από αγώνα σε αγώνα παρουσιάζεται καλύτερος. Τόσο ώστε  στην πιάτσα των μάνατζερ να παίζει δυνατά το όνομα του. Η μεγάλη είδηση είναι ότι υπάρχει ήδη πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το νούμερο προκαλεί. Μιλάμε για 10 εκ προσφορά. Επίσης και η αμοιβή για τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ […]

Ένας γρήγορος εξτρέμ με έφεση στο γκολ που από αγώνα σε αγώνα παρουσιάζεται καλύτερος. Τόσο ώστε  στην πιάτσα των μάνατζερ να παίζει δυνατά το όνομα του. Η μεγάλη είδηση είναι ότι υπάρχει ήδη πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το νούμερο προκαλεί. Μιλάμε για 10 εκ προσφορά. Επίσης και η αμοιβή για τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ μεγάλη.

Ο μάνατζερ που τρέχει την μεταγραφή δεν είναι τυχαίος κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είχε ασχοληθεί αν δεν ήταν σοβαρή η κατάσταση.

Ευρωπαϊκή ομάδα του Δυτικού μπλοκ που σύμφωνα με πληροφορίες και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ περιορισμένες λένε ότι θέλει να κλείσει την μεταγραφή τώρα και να φύγει ο παίχτης το καλοκαίρι. 

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η UEFA που μετά τις εξαιρετικής εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Χρήστο Τζόλη, είδαμε να τον εντάσσει ανάμεσα στους 50 νεαρούς παίκτες που αναμένεται να λάμψουν το 2021.

Christos Tzolis (GRE, 18 – PAOK)
Pacey winger with an eye for goal. The 18-year-old has impressed in the UEFA Europa League this season, scoring three goals and providing two assists. Made his full debut for Greece in October 2020, scoring his first international goal a month later.

Ένας γρήγορος εξτρέμ με έφεση στο γκολ που μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε άμυνα. Και σε τόσο μικρή ηλικία τα διαμάντια πληρώνονται ακριβά. Για να τα επεξεργαστούν περισσότερο και στην πορεία η αξία τους να είναι πολύ πολύ μεγαλύτερη. 

Δύσκολο να πεις όχι εκτός και αν έχεις ένα καλό πλάνο για να τον ανεβάσεις σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο και η αξία του να εκτοξευτεί ακόμα ψηλότερα. Σημαντική επισης θα είναι και η θέση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Πολύ σύντομα αναμένονται εξελίξεις αφού οι μεταγραφές τελειώνουν σε λίγες ημέρες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик