Σειρήνες από Σαουδική Αραβία για Κώστα Φορτούνη. Την υπόθεση φαίνεται πως έχει αναλάβει, για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ, ο κορυφαίος Πορτογάλος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες. Ο ίδιος μάνατζερ έχει αναλάβει να σπρώξει τον Φάμπιο Μαρτίνς αυτό το καλοκαίρι. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ των Σαουδαράβων. Από την στιγμή που εμπλέκεται ο Μέντες […]

Σειρήνες από Σαουδική Αραβία για Κώστα Φορτούνη.

Την υπόθεση φαίνεται πως έχει αναλάβει, για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ, ο κορυφαίος Πορτογάλος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες.

Ο ίδιος μάνατζερ έχει αναλάβει να σπρώξει τον Φάμπιο Μαρτίνς αυτό το καλοκαίρι.

Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ των Σαουδαράβων.

Από την στιγμή που εμπλέκεται ο Μέντες στην υπόθεση Φάμπιο Μαρτίνς, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη που η Αλ Σαμπάμπ θα στραφεί στον Κώστα Φορτούνη. Τα στοιχεία των δύο παικτών είναι αρκετά όμοια κι θα ταίριαζε για αντικαταστάτης.

Ο Μέντες έχει απευθείας επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και μπορεί να γνωρίζει αν πωλείται αυτό το καλοκαίρι. Καθώς  και πόσο κοστολογεί τον Φορτούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλ Σαμπάμπ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Κώστα Φορτούνη συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές 4 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Φημολογείται όμως πως οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού θα ξεκινάνε απο τα 10 εκατομμύρια και πολύ δύσκολα θα πέσουν κάτω απο τα 7.500.000.

Πολύ πάνω δηλαδή από το ρεκόρ της Αλ Σαμπάμπ. Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανήσει ο σύλλογος ανέρχεται στα  6 εκατομμύρια. Και το έδωσε το καλοκαίρι του 2019 για να αγοράσει απο την Ισπανία τον Ν’ Νταγιέ

H πολιτική σχετικά με αγορές παικτών είναι  να προσφέρει το μάξιμουμ 3 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας  Φορτούνης έχει αρνηθεί  μια “χρυσή” πρόσφορά που του έγινε, μέσω του ατζέντη του, απο κλάμπ της Σαουδικής Αραβίας ην τελευταία διετία.

Μένει να δούμε αν έχει αλλάξει γνώμη και αν είναι διατεθημένος να κάνει το βήμα προς ανατολάς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ