ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου ταιριάζουν γάντι.  Αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται ο καθένας στην Ελλάδα. Γιατί από τη μία υπάρχει ένα club που τον αφήνει να δουλέψει στη καθημερινότητα. Xωρίς παρεμβάσεις και ενοχλήσεις. Και από την άλλη ο προπονητής ξέρει τις δυσκολίες του. Έχει μάθει να ζει με αυτές. Και έχει συνδέσει το όνομα του […]

ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου ταιριάζουν γάντι.  Αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται ο καθένας στην Ελλάδα.

Γιατί από τη μία υπάρχει ένα club που τον αφήνει να δουλέψει στη καθημερινότητα. Xωρίς παρεμβάσεις και ενοχλήσεις. Και από την άλλη ο προπονητής ξέρει τις δυσκολίες του. Έχει μάθει να ζει με αυτές. Και έχει συνδέσει το όνομα του με την επιτυχία του.

Τι κάνει ο Λουτσέσκου όμως και καταφέρνει αυτά που δείχνουν αδύνατα;

Εχει ένα τιμ που έχει μοιράσει τους ρόλους σωστά, άρτια καταρτισμένο σε όλα τα επίπεδα και ο ίδιος αφοσιώνεται στην διαχείριση του γκρουπ. Ένας ψυχολόγος για τους “ασπρόμαυρους”. Την κρίσιμη στιγμή. Εκεί που τον χρειάζεται!

Δεν θα πει ποτέ στον παίκτη ψέματα, θα τον βοηθήσει όχι μόνο στην ποδοσφαιρική του καθημερινότητα αλλά και στη προσωπική του ζωή αν χρειαστεί. Θα συζητήσει μαζί του τα όσα πιστεύει για αυτόν, θα τον ακούσει όταν έχει κάτι ουσιαστικό να του πει και γενικά είναι η κολόνα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που τους είχε έτοιμους για το μεγάλο ντέρμπι.

Παρά τις απουσίες ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε έτοιμος και διαβασμένος. Με όλο και περισσότερα ατού στον τρόπο λειτουργίας του. Αυτό μάλιστα ξάφνιασε την ΑΕΚ, η οποία πίστευε σε ένα εύκολο βράδυ.

Κάτι τετοιο δεν συνέβη ποτέ. Ο Λουτσέσκου  πήρε την “ταυτότητα” του Μιλόγεβιτς.

Μάλλον, ποια ταυτότητα; Κυριολεκτικά “του πήρε και τα σώβρακα”!

Με παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ, τον οποίο έχει αναστήσει, και Βιερίνια.

Με Αουγκούστο σαν λαγό από το καπέλο, σε ρόλο “Πέλκα” στο κέντρο.

Ε δεν θέλει και πολύ. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο καλύτερος που θα ήλπιζε και ο πιο αισιόδοξος φίλος του. Δεδομένων των συνθηκών και τηρουμένων των αναλογιών.

Και αυτό είναι έργο Λουτσέσκου! Ο Ρουμάνος έκλεισε στόματα και έπεται και συνέχεια…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ