Οι μέρες της ΔΕΘ διαμορφώνουν αναλόγως και την ατζέντα του Θεόδωρου Καρυπίδη. H οποία είναι αρκετά “γεμάτη” για αυτές τις μέρες της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη. Ο ΟΦΗ δεν αποτελεί τη μοναδική αφορμή για την έλευση του ισχυρού άνδρα της ομάδας στην πόλη. Η έντονη πολιτική παρουσία σε αυτήν δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για συναντήσεις που […]

Οι μέρες της ΔΕΘ διαμορφώνουν αναλόγως και την ατζέντα του Θεόδωρου Καρυπίδη. H οποία είναι αρκετά “γεμάτη” για αυτές τις μέρες της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΟΦΗ δεν αποτελεί τη μοναδική αφορμή για την έλευση του ισχυρού άνδρα της ομάδας στην πόλη. Η έντονη πολιτική παρουσία σε αυτήν δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για συναντήσεις που αφορούν είτε το φλέγον ζήτημα του -6 αλλά και αυτό του γηπέδου.

Με τη χθεσινή του ανάρτηση, ο Καρυπίδης ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις κινήσεις που γίνονται και κορυφώνονται για τη δικαίωση του ΑΡΗ, με το νέο γήπεδο να έχει δεύτερο ρόλο αλλά αρκετά σημαντικό. Είναι πολύ πιθανό άλλωστε να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το έργο στον Φοίνικα, κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την έντονη δυσαρέσκεια που νιώθετε για την ποινή αφαίρεσης των 6 βαθμών. Το ίδιο νιώθω και εγώ. Είναι εντελώς άδικη και παράλογη.

Ζητώ, όμως, απ’ όλους να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να αποφύγετε οποιασδήποτε μορφής αντίδραση. Χειρίζομαι προσωπικά την υπόθεση και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη. Αισιοδοξώ βάσιμα ότι στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση και θα επικρατήσει το δίκιο. Έχετε ήδη στείλει το μήνυμα εκεί που πρέπει…»

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ