Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Βρίσκεται πρώτος και αήττητος στην Superleague. Όμως τα προβλήματα είναι εμφανή. Η αγωνιστική του εικόνα ήταν προβληματική. Και αυτό το γνωρίζει καλά ο Μάρτινς. Η ομάδα του Πειραιά έδειξε ξανά πως την τρέχουσα σεζόν… “Ο Βασιλιας” δεν είναι άτρωτος. Και εκεί μπορούν να ποντάρουν / ελπίζουν οι […]

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Βρίσκεται πρώτος και αήττητος στην Superleague. Όμως τα προβλήματα είναι εμφανή.

Η αγωνιστική του εικόνα ήταν προβληματική. Και αυτό το γνωρίζει καλά ο Μάρτινς.

Η ομάδα του Πειραιά έδειξε ξανά πως την τρέχουσα σεζόν… “Ο Βασιλιας” δεν είναι άτρωτος. Και εκεί μπορούν να ποντάρουν / ελπίζουν οι δυο ανταγωνιστές του!

Ο φετινός Ολυμπιακός έχει θέματα και “μπερδέματα”. Που επιτρέπουν σε αντιπάλους όπως ο σκληροτράχηλος χθεσινός Παναιτωλικός ή και ο Ιωνικός την ερχόμενη Κυριακή, να πιστεύουν πως θα μπορέσουν να του κάνουν την ζωή δύσκολη στο 90λεπτο.

Και αν είναι τυχεροί να του κλέψουν κι αποτέλεσμα. Με κλειστές άμυνες στο “Καραϊσκάκης” το κατάφεραν και ο Ατρόμητος των 2 βαθμών σήμερα και ο… μισός Παναθηναϊκός!

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς από το ξεκίνημα της σεζόν 2021-22 δείχνει αδούλευτος ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Δείχνει να μην έχει τις εντάσεις των προηγούμενων χρόνων ενώ στην πραγματικότητα ο προπονητής του τις κατεβάζει. Φαίνεται σαν να μην μπορεί να διαχειριστεί το φετινό ρόστερ ενώ στην πραγματικότητα ο ιδιος έχει χάσει την έμπνευση του, έχει εξαντληθεί πνευματικά και μπερδεύεται…

Τέλος, φαίνεται πως ο Καμαρά φέτος δεν έχει το μυαλό του 100% στον Ολυμπακό. Ίσως η μη αποχώρηση του το Καλοκαίρι για μεγάλο ευρωπαϊκό club να τον απασχολεί.

Αυτό το βλέπει ο Μάρτινς και ανησυχεί ενόψει συνέχειας…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ