Προβληματίζεται έντονα με συγκεκριμένο παίκτη της  ΑΕΚ ο Γιαννίκης. Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει πως η ΑΕΚ είχε τεράστιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Σάκχοφ  ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2020 ως ελεύθερος από την Λέτσε όμως δεν έχει καταφέρει να πείσει. Στον ΠΑΟΚ είχε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας βρει δίχτυα […]

Προβληματίζεται έντονα με συγκεκριμένο παίκτη της  ΑΕΚ ο Γιαννίκης.

Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει πως η ΑΕΚ είχε τεράστιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Σάκχοφ  ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2020 ως ελεύθερος από την Λέτσε όμως δεν έχει καταφέρει να πείσει.

Στον ΠΑΟΚ είχε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας βρει δίχτυα 3 φορές, όλες για την Super League, ενώ είχε και μια ασίστ και παρά τα προβλήματα αποτέλεσε βασικό μέλος του κέντρου της Ένωσης.

Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι τραυματισμοί και ο ανταγωνισμός τον έχουν κρατήσει πίσω και η ταχύτητα του μοιάζει ένα με δύο κλικ πιο πίσω από των υπολοίπων.

Μετράει 16 παρουσίες στην ενδεκάδα της ομάδας, μόλις τις τρεις σαν βασικός.

Η ανανέωση του λοιπόν στα μάτια του Γιαννίκη μοιάζει με πρόβλημα. Με τους “κιτρινόμαυρους” να ψάχνουν τρόπο για βελούδινο διαζύγιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ