Συνεχίζει την τρελή πορεία ο  Άρης και με την φόρα που έχει πάρει ο μεγάλος παράγοντας της ΠΑΕ μαζί με τον κόσμο ζει και αυτός το όνειρο του. Γιατί τελικά η πρωτιά μετράει για τον φετινό Άρη! Ο ΑΡΗΣ την φετινή χρονιά παίζει για το ραντεβού με την ιστορία του. Ο Καρυπίδης το πιστεύει! Και […]

Συνεχίζει την τρελή πορεία ο  Άρης και με την φόρα που έχει πάρει ο μεγάλος παράγοντας της ΠΑΕ μαζί με τον κόσμο ζει και αυτός το όνειρο του. Γιατί τελικά η πρωτιά μετράει για τον φετινό Άρη!

Ο ΑΡΗΣ την φετινή χρονιά παίζει για το ραντεβού με την ιστορία του.

Ο Καρυπίδης το πιστεύει! Και μάλιστα ακράδαντα. Μέχρι και η λέξη Τσάμπιονς Λιγκ βγήκε από το στόμα του στις βόλτες του παραλιακά.

Οπότε το πλάνο δεν αλλάζει. Ενίσχυση του ρόστερ.  Μολονότι είναι ζορισμένος οικονομικά.

Οι «κίτρινοι» θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο φινάλε του πρωταθλήματος και γι’ αυτό θα επιχειρήσουν να ενισχύσουν τον Ιανουάριο ακόμη περισσότερο το ήδη εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτουν. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν διαρρεύσει οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ποιοτικού σέντερ-φορ που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στη γραμμή κρούσης της ομάδας τους και θα της προσφέρει το εύκολο γκολ. Η ανάγκη των ανθρώπων του Αρη να αρχίσουν να ψάχνουν για σέντερ-φορ προέκυψε από την πενιχρή προσφορά του Κρίστιαν Λόπεθ. 

Στόχος του Άρη είναι να γίνουν  στοχευμένες προσθήκες και όχι απλά για να γίνουν. Και σίγουρα όχι με υπερβολές στο μπάτζετ που θα διατεθεί, καθώς η ομάδα έχει κάνει ήδη οικονομική υπέρβαση (πχ μεταγραφή Ματέο Γκαρσία).

Ο Άρης του πρωταθλητισμού: Η διαχείριση των Καρυπίδη και Μάντζιου που τον «εκτόξευσε» | sportime.gr

Στο πλαίσιο αυτό είναι πιθανό να υπάρξει και μια περαιτέρω ελάφρυνση του ρόστερ, όπως έγινε πρόσφατα με τον Φαμπιάν Έμαν που αποχώρησε πρόσφατα.

Τον Μίλαν Πάβκοβ του Ερυθρού Αστέρα φέρεται πως εξετάζει ο Άρης όσο. Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία, έχουν στο στόχαστρο τους τον 26χρονο επιθετικό των «ερυθρόλευκων». Όπως αναφέρει η σέρβικη ιστοσελίδα «maxbetsports.rs» οι «κίτρινοι» έχουν κάνει την πρώτη επαφή τον Ερυθρό Αστέρα. Ένας απο τους πολλούς που θα γραφτεί αλλά στον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να πάει. Δεν είναι αυτός για τον Άρη. ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Γιώργος Κικερίδης, παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε για γνωστό σέντερ φορ αξίας που το όνομα του θα προκαλέσει αίσθηση. Και θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη το αφεντικό της ομάδας.

Στην τελευταία του ομιλία στους ποδοσφαιριστές της ομάδες ο Θεόδωρος Καρυπίδης είπε:

«Στον πρώτο γύρο όλη η Ελλάδα είδε πόσο καλή ομάδα είμαστε. Έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες, να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και θα πάμε ακόμη καλύτερα. Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα, είναι στο χέρι μας».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ