Όταν θες να χτίσεις μια καλή ομάδα ξεκινάς από την θέση του τερματοφύλακα. Έτσι η ΑΕΚ κάνει κίνηση για τον Φαμπιάνο. Μάλιστα όχι μόνο κάνει απλά κίνηση αλλά είναι έτοιμη να τον κλείσει. Και αυτό ακριβώς κάνουν στην ένωση, που τα παθήματα έγιναν μαθήματα, όπως βλέπουμε. Φαμπιάνο ο Εκλεκτός… Ο Φαμπιάνο είναι ένας τερματοφύλακας πρώτης […]

Όταν θες να χτίσεις μια καλή ομάδα ξεκινάς από την θέση του τερματοφύλακα. Έτσι η ΑΕΚ κάνει κίνηση για τον Φαμπιάνο. Μάλιστα όχι μόνο κάνει απλά κίνηση αλλά είναι έτοιμη να τον κλείσει. Και αυτό ακριβώς κάνουν στην ένωση, που τα παθήματα έγιναν μαθήματα, όπως βλέπουμε.

Φαμπιάνο ο Εκλεκτός…

Ο Φαμπιάνο είναι ένας τερματοφύλακας πρώτης γραμμής που θα έρθει και θα πάρει τα… γάντια σπίτι του. Είναι τερματοφύλακας από το πάνω ράφι. Όλοι άλλωστε είδαμε με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τι εμφανίσεις έκανε. Δεν είναι τυχαίο πως η ΑΕΚ δεν έπαιζε μόνη της για την περίπτωση Φαμπιάνο.

Η ΑΕΚ θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση τερματοφύλακα. Ήταν δεδομένο ότι θα κοίταζε για τερματοφύλακα το καλοκαίρι. Αλλά όπως σας είχαμε πριν λίγο καιρό η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τον κλείσει από τώρα για να έχει το κεφάλι της ή καλύτερα την εστία της εξασφαλισμένη.

Έγιναν πέντε απόπειρες μέχρι τώρα για τον δικέφαλο. Λέτε η έκτη που ετοιμάζεται να είναι και η τυχερή;

Η πρώτη τον Βραζιλιάνο Ρενάν Ριμπέιρο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σειρά μετά ο επίσης Βραζιλιάνος τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο Πολύ κοντά είχε φτάσει στον Ολλανδό γκολκίπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μίχαελ Βέριπς. 

Στο μεσοδιάστημα αυτό είχε δει και άλλες περιπτώσεις.  Του Βραζιλιάνου Ντάνιελ Τενενμπάουμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Ισπανού Ιάγκο Ερερίν της Αθλέτικ Μπιλμπάο,

Ποιος είναι ο Φαμπιάνο;

O Φαμπιάνο της Ομόνοιας. Στον ίδιο αρέσει η μετακίνηση του στον δικέφαλο, όπως επίσης και το πρότζεκτ για το νέο γήπεδο. Θέλει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας που θα μπει σε αυτό το γήπεδο.

Η ΑΕΚ ήθελε από τον Ιανουάριο, αλλά η Κυπριακή ομάδα δεν μπορούσε να βρει ανατικαταστάτη και η υπόθεση πήγε για το καλοκαίρι.

Ο Φαμπιάνο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, και η Ομόνοια δεν έχει σκοπό να του σταματήσει την καριέρα του.

Οι πληροφορίες μας από Κύπρο, αλλά και Αθήνα είναι πολύ δυνατές και μιλάμε για πλήρη συμφωνία με τον πορτιέρο αλλά και την ομάδα του,

Έχει συμφωνηθεί συμβόλαιο για δύο χρόνια και οι αμοιβές του θα είναι σχεδόν διπλάσιες από την Κύπρο.

Το καλοκαίρι τυπικά θα ανακοινωθεί η μεταγραφή, αφού Χιμένεθ και διοίκηση δεν ήθελαν εν όψει των playffs να διαταραχτεί η ηρεμία στην ομάδα. 

Απολαύστε τον εν δράση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι