Η ΑΕΚ θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση τερματοφύλακα. Ήταν δεδομένο ότι θα κοίταζε για τερματοφύλακα το καλοκαίρι, αλλά όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τον κλείσει από τώρα για να έχει το κεφάλι της ή καλύτερα την εστία της εξασφαλισμένη. Έγιναν πέντε απόπειρες μέχρι τώρα για τον δικέφαλο. Λέτε η έκτη που ετοιμάζεται […]

Η ΑΕΚ θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση τερματοφύλακα. Ήταν δεδομένο ότι θα κοίταζε για τερματοφύλακα το καλοκαίρι, αλλά όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να τον κλείσει από τώρα για να έχει το κεφάλι της ή καλύτερα την εστία της εξασφαλισμένη.

Έγιναν πέντε απόπειρες μέχρι τώρα για τον δικέφαλο. Λέτε η έκτη που ετοιμάζεται να είναι και η τυχερή;

Η πρώτη απόπειρα κατεγράφη στις αρχές του περασμένου Γενάρη, όταν έγινε σοβαρή προσπάθεια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Ρενάν Ριμπέιρο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ ασχολήθηκε εκτενώς με την περίπτωση του επίσης Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ωστόσο δεν βρέθηκε η χρυσή τομή. Πιο κοντά από όλους, η ΑΕΚ έφτασε στον ολλανδό γκολκίπερ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μίχαελ Βέριπς. 

Παράλληλα η ΑΕΚ εξέτασε και τις περιπτώσεις του Βραζιλιάνου Ντάνιελ Τενενμπάουμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Ισπανού Ιάγκο Ερερίν της Αθλέτικ Μπιλμπάο,

Ποιος είναι ο εκλεκτός;

O Φαμπιάνο της Ομόνοιας. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος είναι πολύ ‘ψημένος’ με αυτό το ενδεχόμενο, του άρεσε πάρα πολύ το project που του παρουσιάστηκε με το νέο γήπεδο (Opap Arena) και την προοπτική να γίνει ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ μέσα σε αυτό, ενώ και ο κυπριακός σύλλογος -που ήταν δύσκολο να τον αντικαταστήσει τον Ιανουάριο- δεν σκοπεύει να του φράξει το δρόμο εφόσον προκύψει ένας τρόπος συμφωνίας με την ΑΕΚ. Ο Φαμπιάνο έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια έως το καλοκαίρι του 2022 και από την πλευρά του προσπαθεί πολύ ώστε επιτευχθεί η μεταπήδησή του στην ‘Ένωση’. Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ