Προβλήματα αλλά και θετικές ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Προβλήματα αλλά και θετικές ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο σέρβος τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα του για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Η επιστροφή της super league είναι γεγονός και ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί να ετοιμάσει την ομάδα του για ένα τόσο μεγάλο ματς, πολύ κρίσιμο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Στα θετικά ο έμπειρος τεχνικός είναι ικανοποιημένος καθώς η διακοπή άφησε χρόνο στον Αντρας Σποράρ ώστε να ξεκουραστεί και να είναι φρέσκος για το παιχνίδι.

Ο εικοσιοκτάχρονος επιθετικός θα είναι ξεκούραστος για το παιχνίδι της Κυριακής καθώς συμπλήρωσε κάρτες και δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Σλοβενίας απέναντι στην Σουηδία για το Νations league.

Από την άλλη πλευρά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει και μερικά προβλήματα, που συνδέονται με τα πρόσωπα της εντεκάδας.

Κουρμπέλης και Τζέριν προέρχονται από παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες, επομένως είναι πολύ πιθανόν να είναι κουρασμένοι.  Ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξάλλου είναι πάντα πιο απαιτητικό από τα υπόλοιπα. Κουρμπέλης και Πέρες έχουν τα περισσότερα παιχνίδια για φέτος, με πολλά τρεξίματα, κάτι που κάνει δύσκολη την δουλειά του Γιοβάνοβιτς, στο στήσιμο της ομάδας,.

Στην περίπτωση του Σένκεφελντ τα πράγματα πάνε καλύτερα, καθώς ο έμπειρος αμυντικός, έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών του, και ανεβάζει ρυθμούς όλο και περισσότερο.

Τέλος Σάρλιας και Πούγκουρας στα τελευταία παιχνίδια δείχνουν ανεβασμένοι και δείχνουν ικανοί να ξεκινήσουν ακόμη και βασική απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ