Ο Σπύρος Τζαβίδας αποφάσισε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του. Ένα πρόβλημα υγείας δεν τον αφήνει να συνεχίσει. Και τον αναγκάζει να γίνει σκάουτερ.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωσε άπαντες για την απόφαση του.

Ο Τζαβίδας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Από τη σεζόν 2018-19 άρχισε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα ενώ συνολικά έπαιξε σε 4 παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το μήνυμα του:

«Ήρθε η στιγμή που πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έρθει, μετά από 14 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου να πρέπει να το αποχωριστώ, τουλάχιστον ως επαγγελματιας ποδοσφαιριστής.

Έχει ήδη οριστικοποιηθεί η απόφαση για την απομάκρυνσή μου από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για ένα θέμα υγείας το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, το μόνο που θα ήθελα είναι να ευχαριστήσω τον @fcpanathinaikos και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκόυ κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη,την πίστη και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια,όλους τους προπονητές και τους γυμναστές μου, τους φιλαθλους,το staff της ομάδας έναν προς έναν που ήταν πάντα δίπλα μας, και, κυρίως, όλους τους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους έζησα και έμαθα τόσα πολλά!

Με χαρά και πολύ όρεξη θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα άλλο πόστο προσπαθώντας να μεταφέρω ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο,ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας..

Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι,έτοιμος και δυνατος για νεες περιπέτειες.
Ευχαριστώ για όλα!!!»