Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς "Παγιδευμένοι" καθημερινά εδώ:

Ξεκίνησε στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 η νέα δραματική αστυνομική σειρά «Παγιδευμένοι» για τη σεζόν 2022-2023. H δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με την καταιγιστική πλοκή της κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00

Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.
Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο…
Γιατί κανείς δεν είναι αθώος…
Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς “Παγιδευμένοι” καθημερινά εδώ:

Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Ο Δημήτρης και η Άννα ανακαλύπτουν ότι ο Άγγελος σκότωσε τη Μυρτώ κι αναζητούν στοιχεία για να δέσουν το κατηγορητήριο. Ο Θοδωρής βγαίνει από τη φυλακή, εκείνοι παντρεύονται, αλλά η δολοφονία του Κοσμά περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Προσπαθεί να ξεφύγει και ο Κοσμάς πάνω στην πάλη πέφτει νεκρός Η Άννα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη του Δημήτρη. Ο καλύτερός της φίλος και συνεργάτης της, ο Άγγελος, είναι ο δολοφόνος της αδελφής της. Τα στοιχεία, όμως, που έχουν στα χέρια τους, δεν επαρκούν κι έτσι ξεκινούν ένα νέο αγώνα δρόμου, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Ο Δημήτρης, κρυφά από τον πατέρα του, επισκέπτεται τον παππού του, Γεράσιμο, στη φυλακή και ζητά τη βοήθειά του. Κι ενώ ο Αλέκος Χατζής, που γνωρίζει την αλήθεια για το γιο του, στήνει το τέλειο άλλοθι για τον Άγγελο, ο Ανδρέας καταφθάνει με ευχάριστα νέα: τα στοιχεία που έχει στα χέρια του αποδεικνύουν ότι ο Θοδωρής ήταν αλλού την ώρα της δολοφονίας. Έτσι, δεν αργεί να φτάσει και η στιγμή της αποφυλάκισής του. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πατέρας της Άννας, Κοσμάς, αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Ο Αλέκος Χατζής καταφέρνει να ενοχοποιήσει το γαμπρό της Άννας, Νίκο, για τη δολοφονία της Μυρτώς, τοποθετώντας στο σπίτι του το σκουλαρίκι της και το τασάκι με το οποίο τη χτύπησε στο κεφάλι ο Άγγελος.

Παράλληλα, η Άννα έρχεται σε ρήξη με τον Δημήτρη, ο οποίος αρνείται να καταθέσει ψέματα για τα στοιχεία που έκλεψαν, προκειμένου να την προστατέψει από τον Σταύρο. Εκείνος, όμως, βρίσκει και πάλι τη λύση. Οι δυο τους κάνουν λευκό γάμο κι ως νόμιμος σύζυγός της πια έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την κατάθεση.

Γιατί ο Δημήτρης συλλαμβάνει την Άννα;

Η αλήθεια είναι έτοιμη να λάμψει φέρνοντας την Άννα και τον Δημήτρη αντιμέτωπους με μεγαλύτερους μπελάδες. Η ανακάλυψη της Άννας την φέρνει πολύ κοντά στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς περιορίζοντας τους υπόπτους σε δύο. Λίγο αργότερα, εκείνη, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας θα καταστρώσουν ένα σχέδιο για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Θα πέσει όμως εκείνος στην παγίδα τους ή θα καταφέρει να γλιτώσει;

Στο στόχαστρο του Σταύρου Άννα και Δημήτρης. Η αλήθεια για τη δολοφονία της Μυρτώς θα αποκαλυφθεί και θα προκαλέσει σεισμό. Θα καταρρίψει όλα όσα πίστευαν όλοι μέχρι τότε, ανατρέποντας για τα καλά τα δεδομένα.

Η ανακάλυψη του πραγματικού δολοφόνου συγκλονίζει την Άννα. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν κάτω από τη μύτη μας», λέει στον Δημήτρη και οι δυο τους αποφασίζουν να βρουν άμεσα ακράδαντες αποδείξεις για την ενοχή του. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να θέσει την Άννα υπό κράτηση για να την προστατεύσει. Πώς θα αντιδράσει η Άννα σ’ αυτή την απροσδόκητη σύλληψη;

Ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν ίσως μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη να βρει τα στοιχεία που θα αθωώσουν τον Θοδωρή και θα οδηγήσουν τις έρευνες στον πραγματικό δολοφόνο. Ποιος είναι αυτός και τη σχέση έχει με τον Δημήτρη; Θα καταφέρει να βρει τις αποδείξεις που του ζήτησε ο Δημήτρης;

Εν τω μεταξύ, Ο Σταύρος βάζει για άλλη μία φορά στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη. Προσπαθεί να τους στριμώξει για τα στοι χεία που έκλεψαν. Θα καταφέρει να τους ξεσκεπάσει; Όσο ο πραγματικός ένοχος παραμένει ελεύθερος, ένας νέος μάρτυρας δίνει άλλη τροπή στις έρευνες.

Η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει. «Όσο δεν μας αποκαλύπτεις την αλήθεια τόσο τα πράγματα περιπλέκονται για όλους μας. Πρέπει να το καταλάβεις», του λένε σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσουν.

Ενώ η Άννα κι ο Δημήτρης προσπαθούν να βρουν περισσότερα στοιχεία για την σύλληψη του δολοφόνου, ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Κάτι που κανείς δεν φαντάζεται! Τι είναι αυτό που θα τους αφήσει όλους άφωνους;
Μάθε πρώτος τις εξελίξεις – Τα επεισόδια μέχρι Τετάρτη 12 Οκτωβρίου!

Επεισόδιο 8 Δευτέρα   3/10/22

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά ο κόσμος της Αννάς καταρρέει και με συνοδοιπόρο το Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στο δολοφόνο ή μήπως όχι ;

H εμφάνιση της πρώην αρραβωνιάστiκιας του Δημήτρη, της Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχο του.

Όλα παίρνουν άλλη τρόπη για την οικογένειά του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλει ένας άγνωστος άντρας.

Επεισόδιο 9 Τρίτη 4/10/22

Ο Θοδωρής σπάει την σιωπή του-Η Άννα πετάχτηκε γυμνή στο δρόμο

Η Άννα προσπαθεί να φτάσει την αλήθεια μέσα του Θοδωρή με το δικό της αντί συμβατικό τρόπο έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη.

ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του και γρήγορα επιβεβαιώνεται . Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσα τους .
Επεισόδιο 10 Τετάρτη 5/10/22

Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

η Άννα Μαθαίνει τι έκανε η αδερφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη και ανάμεσα τους ετοιμάζεται να ξεσπάσει πόλεμος.

Από την άλλη, ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από μια απόπειρα εναντίον του και όλοι προσπαθούν να μάθουν ποιος και γιατί θέλει να τον βγάλει απ’ τη μέση . Όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθειά είναι κλειστός αλλά μία ανακάλυψη της Άννας θα ανοίξει καινούργια μονοπάτια, πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.

Επεισόδιο 11 – Δευτέρα 10/10/22

Η Άννα νιώθει τον κόσμο να διαλύεται γύρω της. Ενώ δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει το χαμό της αδερφή της μαθαίνει ότι αυτός που τηλεφώνησε δεν είναι άλλος από τον κολλητό της φίλο και συνεργάτη τον Άγγελο.

Τον άνθρωπο που εμπιστευόταν περισσότερο και από την οικογένεια της που της γύρισε την πλάτη. Βέβαια ακόμα δεν έχουν βρει με τον Δημήτρη τα στοιχεία εκείνα που θα τον δέσουν…

Ξεκίνα λοιπόν νέα αναζήτηση, παράλληλα ο Δημήτρης επισκέπτεται τον παππού του τον Γεράσιμο στη φυλακή και ζητά τη βοήθεια του και αυτό φυσικά χωρίς να ενημερώσει τον πατέρα του.

Επεισόδιο 12 – Τρίτη  11/10/22

Την ίδια ώρα ο Αλέκος Χατζής στήνει το τέλειο άλλοθι για τον Άγγελο. Καταφέρνει να ενοχοποιήσει τον γαμπρό της Άννας, τον Νίκο, για τη δολοφονία της Μυρτώς, τοποθετώντας στο σπίτι του το σκουλαρίκι της και το τασάκι με το οποίο την χτύπησε στο κεφάλι ο Άγγελος.

Ο Αντρέας καταφθάνει με ευχάριστα νέα για την Άννα και τον Δημήτρη τα στοιχεία που έχει στα χέρια του αποδεικνύουν ότι ο Θοδωρής ήταν αλλού την ώρα της δολοφονίας. Ο νεαρός σύντομα θα αποφυλακιστεί όμως ο πατέρας της Άννας ο Κοσμάς αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Επεισόδιο 13 – Τετάρτη 12/10/22

Άννα και Δημήτρης έχουν νέα κόντρα, όταν ο εισαγγελέας αρνείται να καταθέσει ψέματα για τα στοιχεία που έκλεψαν προκειμένου να την προστατέψει από τον Σταύρο.

Σκέφτεται όμως ένα τρόπο για να αποφύγει να καταθέσει να παντρευτούν ως νόμιμος σύζυγος της έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την κατάθεση. Ο Κοσμάς αρπάζει τον Θοδωρή και τον πηγαίνει σε ένα απόμερο σημείο.

Αποφασισμένος να τον σκοτώσει. Ο νεαρός προσπαθεί να ξεφύγει και πάνω στην συμπλοκή ο πατέρας της Άννας σκοτώνετε. Ο Σπύρος βλέπει τον Θοδωρή να επιστρέφει ματωμένο στο σπίτι και να αντιλαμβάνεται πως ο μικρός γιος του έχει μπλέξει πια για τα καλά (epeisodia.gr)
Πρέπει να διαβάσεις:

Το Twitter αποθεώνει τον εισαγγελέα Σταύρου Μαυρίδη!

Η Ειρήνη δεν είναι αυτό που δείχνει! Γιατί αποφεύγει να κοιτάξει στα μάτια τον Κοσμά;

Της ανατροπής θα γίνει! Ο Άγγελος δολοφόνησε την Μυρτώ!

Το μυστικό ανάμεσα σε Μυρτώ και Σπύρο!

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου ο Παύλος Ορκόπουλος

Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου ο Στέφανος Κυριακίδης

Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη η Ντίνα Μιχαηλίδου

Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη η Σοφία Φαραζή

Στον ρόλο της Υβόννης Χατζή η Ταμίλλα Κουλίεβα

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σωτηρία Ψευτούδη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παγιδευμένοι

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ