Όπου να ‘ναι, σε 14 μήνες… εκτοξεύεται το νέο Μπερναμπέου, που, πραγματικά θυμίζει διαστημόπλοιο από blockbuster ταινία sci-fi!  Η Ρεάλ δεν προχωρά σε μια απλή ανακαίνιηση της ιστορικής έδρας της. Προχωρά σε μια καθολική μεταμόρωση που συνιστά συγχρόνως κατασκευαστικό άθλο και αρχιτεκτονικό θρίαμβο.

Το νέο γήπεδο θα διαθέτει και ανοιγοκλειόμενη οροφή, ενώ οι χώροι του πραγματικά εντυπωσιάζουν. Εξωτερικά, το γήπεδο θα είναι μεγαλοπρεπές και φουτουριστικό. Ένα παλάτι αντάξιο μιας ομάδας με 13 Πρωταθλητριών και Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ θέλει το γήπεδο να είναι ανοιχτό για το κοινό του χρόνου το Σεπτέμβριο. Και γι’ αυτό το λόγο οι εργασίες εκτελούνται με φρενήρη ρυθμό στη Μαδρίτη,

Ως τότε η “Βασίλισσα” θα εξακολουθεί να αγωνίζεται στο “Αλφρέντο ντι Στέφανο”. Ναι. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ, φυσικά. Κάτι ακόμη ενδεικτικό του μεγέθους του συλλόγου, είναι βλέπετε κι αυτό: το γήπεδο που έχει στο… προπονητικό της κέντρο, αν και μικρής χωρητικότητας, είναι προδιαγραφών Champions Lague. Τι άλλο να πει κανείς;

Αν θέλετε να εντυπωσαστείτε κι άλλο από το νέο Μπερναμπέου, γίνεται κι αυτό. Δείτε εδώ τα δύο 3D βίντεο που το δείχνουν ολοκληρωμένο, στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Marca.