Ο Τόμας Βάτσλικ έπειτα και από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε θα μείνει έξω για 2-3 μήνες. Κλεισμένος ο Πασχαλάκης ο οποίος... έρχεται.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας κατά την επιστροφή του έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες μόνο καλές δεν ήταν. Οι εξετάσεις έδειξαν σοβαρή ζημιά στον ώμο, όπου θα τον κρατήσει εκτός για 2-3 μήνες τουλάχιστον.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει άμεσα απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι. όταν σαφώς ενημερωθεί και επίσημα από τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο. Μάλιστα πλέον η απόκτηση τερματοφύλακα φαντάζει πιο πιθανή όσο ποτέ με τον Πασχαλάκη να είναι στην κορυφή των επιλογών αυτή τη στιγμή.

Ο Βάτσλικ αυτή τη στιγμή πάει για επιστροφή το 2023 κάτι που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα το μισό της φετινής χρονιάς. Η κατάσταση είναι οριακή πλέον μιας και η απόφαση που θα παρθεί πιέζεται και από τον χρόνο.

Έρχεται ο Πασχαλάκης

Ο Ολυμπιακός πρέπει πλέον να πάρει μία απόφαση ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Μένει με Τζολάκη, Κρίστινσον και σαν 3η επιλογή τον Παπαδούδη, η πάει για τερματοφύλακα και στην ουσία ενεργοποιεί την συμφωνία που υπάρχει ήδη με τον Πασχαλάκη;

Η σημερινή (29/09) μέρα πάντως θα ξεκαθαρίσει πολλά μιας και ο χρόνος πλέον όχι μόνο πιέζει, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για καθυστέρηση. Οι Πειραιώτες όπως όλα δείχνουν θα ενεργοποιήσουν την συμφωνία με τον Πασχαλάκη, η οποία δεν είναι κρυφό ότι έχει έρθει εδώ και μήνες.

Ο Πασχαλάκης πλέον είναι πιο πιθανό όσο ποτέ πλέον να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα»…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ