«γη και ύδωρ» είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι Αγγελόπουλοι στον Ντίνο Μήτογλου – Ο Ολυμπιακός. θα μπει γερά στο κόλπο της απόκτησης του παίχτη του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας.  Αλώστε με προηγούμενο άρθρο μας σας είχαμε ενημερώσει για την σκέψη των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού σχετικά με τον Μήτογλου.

Τα δεδομένα για Μήτογλου

Μεγάλη αδυναμία τον Ντίνο Μήτογλου έχουν οι Αγγελόπουλοι, και ετοιμάζονται για την κίνηση τους. Ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχει κάνει πολύ καλή χρονιά και έχει ανεβάσει τις μετοχές του κατακόρυφα. 

Το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό τελείωσε και γίνονται κάποιες  συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ναι μεν είναι ευχαριστημένος στην ομάδα του, και μόνο για το ΝΒΑ θα άφηνε τους πράσινους όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με επαγγελματικά συμβόλαια ο παίχτης εξετάζει πολλες παραμέτρους.

Που ποντάρει ο Ολυμπιακός;

Και μπορεί η ομάδα που ήδη βρίσκεται να έχει τον πρώτο λόγο, για προσφορά ανανέωσης, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχουν πάντα τα χρήματα, και οι προοπτικές.

Η οικονομική προσφορά που μέσω του μάνατζερ του  Νίκο Λώτσο που είναι ο μάνατζερ και στον ερυθρόλευκο Σάσα Βεζένκοφ είναι τέτοια που σίγουρα περισσότερα από του Παναθηναϊκού. 

Χρήματα και προοπτική

Αλλά ακόμα και το θέμα της προοπτικής της επόμενης ομάδας του, που ενδιαφέρει άμεσα τον Μήτογλου οι κινήσεις που έχουν έτοιμες οι ερυθρόλευκοι είναι τέτοιες που σίγουρα δεν θα είναι καθόλου αδιάφορο το νέο πρότζεκτ του Ολυμπιακού.

Τα περί αιώνιον αντιπάλων είναι θέμα να χουμε να λέμε, αφού πολλες φορές παίχτες έχουν αλλάξει στρατόπεδο, με τελευταίο τον Παπαπέτρου.

Ο απρόσμενος παράγοντας που μπορεί να χαλάσει τα σχέδια των Αγγελόπουλων είναι μια ξαφνική πρόταση από το ΝΒΑ.