Εν αναμονή της απάντησης της Παλμέιρας ο Ολυμπιακός.

Πριν από δύο μέρες σας γράψαμε ότι ο Γκουστάβο Σκάρπα τόνισε στην Παλμέιρας πως θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός, που τον θέλει σαν τρελός ρόστερ του σας είχαμε πει πως θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του!

Ένα 24ωρο σχεδόν μετά, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πρόταση για να τον ντύσουν στα χρώματα της ομάδας τους! Ποια είναι αυτή; Συμβόλαιο το οποίο ξεκινά από 1η Ιανουαρίου 2023 και ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Μαζί με το πριμ υπογραφής, μπόνους ο 28χρονος επιτελικός μέσος μπορεί να λάβει ένα ποσό περίπου στα 4.500.000 ευρώ μέσα σε αυτό το διάστημα.

Μιλάμε για μια πρόταση που από οικονομικής άποψης δεν νομίζουμε να έχει κάποια καλύτερη στα χέρια του. Οι εκπρόσωποι της Παλμέιρας άκουσαν την πρόταση, υποστήριξαν ότι πράγματι είναι πολύ καλή και πως εκτός απροόπτου θα γίνει και το deal. Είπαν μάλιστα στους Πειραιώτες πως θέλουν δύο μέρες να το σκεφτούν και να απαντήσουν… Εις αύριο τα σπουδαία λοιπόν… Μιας και ο Ολυμπιακός θα μάθει την απάντηση των Βραζιλιάνων.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ