Η σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που ναι μεν είναι από τις πιο καυτές παρουσίες, αλλά είναι πάνω από όλα επιχειρηματίας. Τα παίρνει από παντού, και δεν χαρίζει τίποτα.

Είναι γνωστό ότι ο λογαριασμός της Ιωάννας Τούνη είναι από τους πιο «δυνατούς» στο Instagram με πάνω από 780.000 ακόλουθους. Δεν την λένε τυχαία “Βασίλισσα” του instagram.

Ο τιμοκατάλογος της Ιωάννας Τούνη για τις “υπηρεσίες” της

Είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και αρκετές φορές έχει δεχτεί τα πυρά των σόσιαλ, αλλά και των ακολούθων της. Τελευταία ήταν η “κοτσάνα” που είχε πετάξει για τις ταβέρνες στους Παξούς.

Το σίγουρο όμως είναι ότι έχει ένα αρκετά ενεργό λογαριασμό, και όχι μόνο στο instagram

Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» παρουσίασε τον «Τιμοκατάλογο της Τούνη» και τα τρελά  ποσά που χρεώνει για ένα post στο Ιnstagram.

Το μήνυμα που έστειλε για τις υπηρεσίες της

Πόσα παίρνει η Τούνη;

«Καλησπέρα θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας.  Για διευκόλυνση σας παραθέτω ένα ενδεικτικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών προβολής μέσω του λογαριασμού μου @j.touni στο instagram.

Για ένα post – φωτογραφία στον προσωπικό μου λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος ανέρχεται στα 1200 € + Φ.Π.Α.

H τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς Swipe up) είναι στα 350 € + ΦΠΑ.

*Τα stories μου βλέπουν καθημερινά παραπάνω από 300.000 άτομα μέσα στο εικοσιτετράωρο. (που είναι η διάρκεια online του κάθε story στο instagram)

Προσθήκη Swipe up + 50 €

Προσθήκη εκπτωτικού κωδικού + 50 €

Πακέτο διαγωνισμού

Όσον αφορά το διαγωνισμό έχω διαμορφώσει το εξής πακέτο που έχει αποδειχθεί και το πιο αποδοτικό το κόστος ανέρχεται στα 5000 € + ΦΠΑ.

Το πακέτο giveaway περιέχει ένα post – φωτογραφία διαγωνισμο.  Αλλά και 25 συνοδευτικά προωθητικά story.

Τα giveway αναμένεται να αυξήσει τους ακόλουθους της σελίδας της εταιρείας σας στο instagram πάνω από 30.000 έως 90.000 και ο προτεινόμενος χρόνος διάρκειας διαγωνισμού είναι δύο εβδομάδες.

Δεν παίρνει και λίγα!

Στο προφίλ μου διεξάγεται μόνο ένας μεγάλος διαγωνισμός κάθε φορά οπότε και πρέπει να κλείσουμε νωρίτερα για να έχουμε ελεύθερη ημερομηνία!

Συνήθως τα δώρα παίζουν μεγάλο ρόλο στην απόδοση του διαγωνισμού.  Οπότε θα συζητήσουμε μαζί σχετικά με το μείγμα των δώρων ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Σίγουρα το δώρο των νικητών θα πρέπει να ξεπερνά τα 3000 € σε σύνολο.

Τέλος για να φτάσουμε να διεξάγουμε ένα διαγωνισμό στο προφίλ μου θα πρέπει να έχουν προηγηθεί κάποια story ή post – φωτογραφίες. Έτσι ώστε να είναι πιο οικεία η εταιρεία σας στο κοινό μου!

Ότι και να επιλέξετε από τις τρεις παραπάνω υπηρεσίες έχετε τη δυνατότητα να αναδημοσιεύσετε το υλικό που θα ποστάρω ίδια στο instagram ή το facebook της εταιρείας σας.

Για οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να συζητήσουμε περαιτέρω ώστε να βρούμε το σχετικό πλαίσιο συνεργασίας. π.χ ενημέρωση για εκπτώσεις και ειδικές τιμές, χορηγούμενές, ειδικά banners σε e-shop, εκπτωτικούς κωδικούς κλπ,

Είμαι στη διάθεσή σας να σας στείλω και τα στατιστικά του λογαριασμό μου στο instagram. Έτσι ώστε να διαπιστώσετε κι εσείς την δυναμική της πιθανής συνεργασίας.

Επίσης να γνωρίζετε πως διατηρώ και αρκετά δυνατά κανάλια στο Tik Tok και YouTube».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr